מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי עצמות/שריריםא30/12/2009
שלום שמי אורטל אני בת 24, לאחרונה מזה 3 חודשים אני סובלת מכאבים עזים בעצמות ,תחושה של שריפה וקושי, זה התחיל במפרק כף היד ואח"כ עבר לברך ועכשיו זה כל חלק הגוף הימני כשכל פעם מורגש מקום אחר באופן חמור יותר.
הלכתי לרופאת משפחה, זו הפנתה אותי לצילום ולאורטופד. הצילום יצא תקין האורטופד חשש לדלקת ורשם לי ארקוקסיה, ששיפר לי את ההרגשה אבל לא לצמיתות ולא באופן מיידי. חזרתי לרופא ולאחר שטענתי שארקוקסיה לא עוזר לי, נתן לי הרופא 3 זריקות וולטרן, פעם ביומיים.
עכשיו אני אחרי סידרת הזריקות הזו ועדיין יש לי כאבים איומים!!!
אין לי מושג מה לעשות, קבעתי תור לראומוטולוג, התור רק בעוד חודש.
אשמח לקבל מושג לפחות מה לעשות עד אז כדי לפחית את הכאבים, כתוצאה ממה זה יכול להיגרם ואלו השלכות יש לזה בעתיד.??האם טראומות פיזיות/ נפשיות יכולות להיקשר?
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר יעקב אבלין03/01/2010אורטל שלום,
כאבים מפושטים כמו שאת מתארת עשויים להיגרם על ידי דלקת מפרקים, אם כי לרוב יש לצפות לעלייה במדדי הדלקת בבדיקות המעבדה (לא ציינת אם הבדיקות היו תקינות או לא). מצד שני יש גם מצבים שאינם דלקתיים שיכולים לגרום לכאב מפושט, כמו למשל פיברומיאלגיה. כדאי לנסות לבדוק עם רופא המשפחה אם קיים חשד לדקת מפרקים על סמך הבדיקות - ובמקרה כזה הטיפול הוא אכן באמצעות תרופות אנטי דלקתיות כפי שקיבלת. אם אין סמני דלקת האפשרות של כאב על רקע עצבי, כולל פיברומיאלגיה, גבוהה יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)