מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פלקוניל עם שתיית אלכוהולמיכל17/01/2010
שלום רב.
התחלתי לקחת פלקוניל פעמיים ביום,
ורציתי לדעת אם מותר לשתות אלכוהול באופן כללי כשנוטלים את התרופה?
תודה רבה, מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר יעקב אבלין17/01/2010מיכל שלום,
פלקווניל היא תרופה אשר עלולה, לעיתים רחוקות, לגרום לנזק רציני בכבד. לאור זאת מומלץ להימנע משימוש בו זמנית עם תרופות או חומרים אחרים אשר עלולים לפגוע בכבד ובוודאי שאלכוהול שייכת לקטגוריה הזו. יחד אם זאת הכל תלוי במינון ושתייה של כמויות קטנות של אלכוהול מידי פעם אינה אסורה באופן מוחלט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפלקוניל עם אלכוהול
מיכל23/01/2010תודה רבה על תשובתך המהירה
אמרו לי שאם אני רוצה לשתות איזה יום אז לא לקחת את הפלקוניל באותו יום
האם זה נכון? יש לי אירוע של חברה טובה ורציתי לדעת אם אני אוכל לשתות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד''ר יעקב אבלין25/01/2010מיכל שלום,
ספק אם התזמון המדוייק של נטילת הפלקווניל מעלה או מורידה בהקשר זה. אני הייתי ממליץ לא להמנע מנטילת התרופה, אלא להקפיד על נטילה מסודרת ולהשתדל להמנע משתייה מופרזת בכל מקרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)