התקן המפריש הורמון - מירנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התקן המפריש הורמון - מירנה
    אורלי
    27/01/2010

שלום רב,

יש לי שאלה מאוד דחופה.....יש לי ANA חיובי אין זה רק מעבדתי איך כשהייתי בהיריון לפני שנה וחודשיים, לקחתי סטרואידים מכיוון שהנוגדנים שלי עשו הפרעות קצב לעובר......הפסקתי עם הסטרואידים והכול חזר למקומו בשלום....

אני כרגע צריכה להחליט איזה התקן נגד ההריון לשים, האם אני יכולה לשים התקן שמפריש הורמון שנקרא "מירנה"???? האם זה מקומי או שיש לו הפשעה כל שהיא על גוף כולו?

המון תודה מראש
    אורלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אורלי שלום

ד''ר ג'יזל גודארד
    29/01/2010

לפי התיאור שלך- לעובר היה NEONATAL LUPUS.
    לך יש ANA חיובי אך אני לא שמעתי על תסמינים וכ"ו.
    רצוי שתהיהי במעקב ראומטולוג במידה ואת מפתחת תסמינים כמו דלקת במיפרקים או פריחה בעור.
    אין מניעה משימוש במירנה - מדובר בהורמון פרוגסטרון.
    המחקרים מצביעים על אסטרוגן כהורמון היכול להשפיע על התפתחות או התלקחות של זאבת-לופוס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תגובתך

אורלי
    30/01/2010

תודה על תשובתך

מה שהיה לעובר שלי זה הפרעת קצב הלב כתוצאה מהנוגדנים שלי.
    הדופק שלו ירד ל60 וטופלתי בדיקסאמטאזון בערך 4 חודשים... בכל מקרה, יום אחרי שהתחלתי את נטילת ההורמונים, הדופק של העובר חזר לנורמה והיא נולדה בריאה לגמרי.......זה היה נס גדול וגילוי בזמן.

שוב תודה
    אורלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו