מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה עושים???7777730/01/2010
שלום
בת 21 לאחר תרופת אטפן אושפזתי דחוף עם קראטנין שהגיע תוך יומים ל4.6 וב"ה ירד לנורמה כפי שהיה תמיד 0.8
בעקבות התופעה האקוטית לקחו בדיקות רבות כמו ANA, סי קומפלימנט I TT - RATIO, ועוד ועוד.
הכל ב"ה תקין -חוץ מDNA DS =21.3
LAC -SCT =1.27חיובי, LAC RVVT שלילי!ומכאן הנושא שמטריד אותי מאד.
הבעיה שאני לקחתי גלולות למניעת הריון מפני שמגיל 14 יש לי אמנוראה,בגלל הבדיקות האלה ההמטולוגית אמרה לחזור עוד 3 חודשים ולחכות לתוצאות,בנתיים יותר מ 8 חודשים אני לא לוקחת גלולות ואין לי מחזור, שזה עלול חלילה לגרום לבעיות אחרות כגון אוסטאופורוזיס ועוד.
אני ב"ה בריאה לומדת ורצה והכל בסדר לקחתי גלולות בעבר, אם לא האפיזודה שחלפה לא היו עושים לי בדיקות כלל
1.האם בכל זאת אפשר לקחת גלולות עם התשובות לעיל?
2.האם זה מעיד חלילה על לופוס.?
מי הרופא שיכול לתת לי תשובה מלאה אולי הגניקולוג שמומחה בנושא זה? בין ההמטולוג לראמטולוג גם יש שוני בתשובות.
בבקשה תעזור לי!!!! הרי א"א לא לקחת גלולות כך אמרו לי בעבר טובי הגניקולגים ואנדוקרינולוגים.
מה עושים???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 777 שלום
ד''ר ג'יזל גודארד31/01/2010לחולי זאבת-לופוס אנו ממליצים לא לקחת גלולות נגד הריון המכילות אסטרוגן . יחד עם זה היו כמה פרסומים בספרות הרפואית לאחרונה שאין נזק רב מנטילת גלולות.
בכל מקרה ניתן לקחת גלולות עם פרוגסטרון או אמצעי מניעה אחרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)