מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
עבור דר אבלין - דלקת פרקים פסוריאט
חסון אסתר22/11/2010שלום דר אבלין
שאלתי אותך שתי שאלות לגבי דלקת פרקים פסוריאטית,השבת לי,אין לי אבחון מדוייק של בדיקה הרופא הכללי שלי אומר שכן אך בכל זאת אין מה לעשות אין שום תרופה טובה שעוזרת,הראומטולוגית שלי שלחה אותי ל אמ אר אי כיוון שבדיקות הדם שליליות פרופ' מכובד מת"א אמר שאין לי על פי בדיקות דם ואני עם כאבים בפרקים ידיים ירכיים גב ועוד....
אין דרך לאבחן ללא אמ אר אי ואם זו באמת דלקת פרקים פסוריאטית באמת יש אפשרות לעבור איתה חיים רגילים?אם זה לא זה מה זה יכול להיות אני יותר משנה כך ללא אבחון מדוייק אך מרגישה בהחלט דלקת פרקים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתי שלום
ד''ר ג'יזל גודארד24/11/2010נא להפנות את השאלה שלך לפורום ראומטולוגיה באתר BEOK.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת פרקים כתוצאה מפסוריאסיסאתי30/03/2010
שלום רב
האם יש טיפול טבעי לדלקת פרקים שנוצרה עכב פסוריאסיס,לפני מס' ימים קיבלתי בפעם הראשונה תרופה נגד דלקת פרקים בשם סלזופירין,יש לה תופעות לוואי לא נעימות בכלל,ותרופות אלה הורסות את הכבד,יש אלטרנטיבה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר יעקב אבלין01/04/2010אתי שלום,
יש כיום מספר תרופות יעילות מאד לטיפול בדלקת מפרקים פסוריאטית אבל לצערי הן אינן טבעיות. סלזופירין ומטוטרקסאט הן שתי תרופות יעילות, ובמקרים בהם טיפול זה אינו מספיק ניתן לעשות שימוש בתרופות הביולוגיות כמו רמיקייד אנברל. ברוב המקרים ניתן להשיג שליטה טובה במחלה זו בעזרת טיפול כזה, למנוע עיוותים ולהפחית מאד את הכאב והסבל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלתי לגבי דלקת פקרקים פסורי
חסון אסתר02/04/2010שלום ד"ר יעקוב אבלין
שאלתי אותך בפעם הקודמת שאלה לגבי דלקת פרקים פסוריאטית,לפני 10 ימים התחלתי טיפול בסילוזיפרין אך לצערי הוא לא התאים תופעות הלוואי היו רבות כרגע אני ללא טיפול בבדיקת דם שנערכה לא נמצא ממצא אך הרופאה שלי אומרת שלא תמיד רואים דלקת מסוג זה בבדיקת דם לכן הפנתה אותי ל סיטי ואחרי הבדיקה נדבר שוב על תרופות ממה שנאמר לי תרופות ביולוגיות יותר מסוכנות ופוגעות יותר בכבד ובאברים אחרים אין ישועה אחרת??????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד''ר יעקב אבלין03/04/2010אסתר שלום,
הטיפול בתרופות ביולוגיות אינו מסוכן עד כדי כך כפי שאת מתארת. בניגוד למטוטרקסאט, שעלול לפגוע בכבד בשכיחות גבוהה יחסית, תרופות אלו אינן גורמות לפגיעה כזו לעיתים קרובות. תרופות אלו עלולות לגרום תופעות אלגיות (כמו כל תרופה אחרת) ובמידה מסויימת מחלישות את מערכת החיסון, מה שמהווה בעייה אצל אנשים שסבלו או סובלים בהווה ממחלות זיהומיות כרוניות, כמו שחפת. בסך הכל חולים רבים ברחבי העולם מקבלים טיפול בתרופות הביולוגיות בעשור האחרון בהצלחה גדולה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)