מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלקת מפרקים בחולת פסוריאזיסתלמה ל.31/03/2010
שלום, אני סובלת מפסוריאזיס במשך 20 שנה. לפני חצי שנה החלו כאבים במפרקים של אצבעות הידיים. הכאבים מגבילים אותי בתפקוד. ראומטולוג התרשם שלא מדובר בדלקת כיוון שלא היו ממצאים של אודם ונפיחות במפרקים. בנוסף טיפול במטוטרקסט שקיבלתי לבעית העור, לא עזר לכאבי המפרקים.
במשך מספר חודשים אני מטופלת הוולטרן שבהחלט מקל על הכאב, אך לא פותר את הבעיה.
איך עוד ניתן לטפל? והאם קיימת אפשרות שמדובר בדלקת מפרקים אסימפטומטית על רקע פסוריאזיס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר יעקב אבלין01/04/2010תלמה שלום,
כידוע, חלק מחולי הפסוריאזיס מפתחים דלקת מפרקים אופיינית. האבחנה אם אמנם מדובר בדלקת מפרקים כזו במקרה שלך תלויה הן בבדיקה הגופנית (נוכחות סימני דלקת בבדיקת המפרקים) והן בבדיקות המעבדה (שקיעות דם, CRP וכו) ובבדיקות ההדמיה (עדות לפגיעות בעצמות בצילומים). יש תרופות יעילות לדלקת מפרקים פסוריאטית, גם כזו שלא הגיבה לטיפול במטוטרקסאט, אבל חייבים להיות בטוחים באבחנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)