תרופות עתידיות ללופוס ולסקלורדמה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרופות עתידיות ללופוס ולסקלורדמה
    שירה
    16/04/2010

שלום רב
    חברתי הטובה ביותר אובחנה לא מזמן כחולת סקלורדמה ובנסיבות המצערות הפכתי להיות הפסיכולוגית שלה (ואני עושה זאת בשמחה כמובן)
    למדתי לאחרונה המון על המחלות האוטומיניות למינהם ואני תמיד מעודדת אותה שאפשר לחיות חיים מלאים עם מחלות כמו סקלרודמה ולופוס ,הבעיה היא שאני לא יודעת אם אני מאמינה לעצמי כי לפי מה שאני מבינה מהחומר הקיים שאין ממש תרופה יעילה
    אקדים ואומר שאני מניחה שהתשובה תהיה שהנבואה ניתנה לשוטים אך בכל זאת אשאל האם ידוע על תרופה עתידית כלשהי בעתיד הקרוב?תרופה משמעותית?כלומר אם היית צריכה לנבא מספר שנים בקצב הרפואה המודרנית היה אפשר ?או שהרפואה בנושא זה רחוקה מאוד? אני שואלת שאלות אלו כי אני ממש מחפשת בנרות חומר ותשובות מעודדות,אגב היא מטופלת ע"י פסיכולוג אבל טוענת שאני פסיכולוגית על ושרק אני מצליחה להרגיע אותה והאמת שאני די משקרת לה כי הבנתי שאין ממש תרופה ושהמחלה הזאת ממש איומה (לפי מיטב הבנתי כמובן)
    אשמח לתשובה במהרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אשמח לתשובה

שירה
    16/04/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לימור שלום

ד''ר ג'יזל גודארד
    18/04/2010

כמובן מספר רב של חוקרים עובדים על המנגנון להתפתחות מחלות אוטואימוניות ועקב כך גם חיפוש לתרופה מתאימה.
    התרופות השכיחות היום עובדות על דיכוי של מערכת החיסון. תרופות אלו מלוות בתופעות לוואי רבות.
    הגישה היום היא למצוא תרופה ממוקדת יותר.
    נקווה שבעתיד הקרוב נמצא תרופה כזאת.
    יש מחקרים קלינים בדרך.
    ניתן לצפות במחקרים קלינים הנמצראים בארה"ב
    ניתן לגשת לאתר של NIH.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו