מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פרדינזון !!!!משה18/04/2010
בן 34 עם MI בעבר מטופל עד היום ( מ1998 ) בקומדין וליפיטור
היה לי OPTIC NEUTIRIS לפני שנתיים הייתי תחת בדיקות MRI , LP , ובדיקות נוספות ( עין ימין )
כל הבדיקות יצאו תקינות + סולומדרול 5 ימים 5 ליטר
שבוע שעבר ה OPTIC NEURITIS פגעה בי בעין השמאלית קיבלתי סולומדרול 3 ימים ולפני כמה ימים התחלתי טיפול בפרדינזון 60 מ"ג והורדת מינון בהדרגה אני כבר ביום הרביעי לסטרואידים
בקרוב אני אתחיל טיפול בכדורי פלאקוניל
אין שיפור בראייה עדין !!!
השאלה שלי
אחרי כמה זמן הפרדינזון יתחיל להשפיע על הבעיה המסובכת הזאת שנקראת OPTIC NEURITIS
ואם בכלל
אודה לכם על תגובותיכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר יעקב אבלין18/04/2010משה שלום,
Optic neuritis היא מחלה שאינה קשורה דווקא למחלות ראומטולוגיות. מצב זה עלול להתפתח כחלק ממחלות נוירולוגיות כמו טרשת נפוצה (Multiple sclerosis), כחלק ממחלות אוטואימוניות כמו לופוס ולעיתים במסגרת מחלות זיהומיות מסוימות. חשוב לבצע בירור מלא כדי לזהות את הגורם למצב זה. בדרך כלל הבירור ייעשה על ידי נוירולוג ו/או נוירו - אופטלמולוג. בדרך כלל הדלקת של עצב הראייה מגיבה בסופו של דבר לטיפול בסטרואידים אך הבעייה עלולה לחזור על עצמה ואף לפגוע באיכות הראייה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)