פרדינזון !!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרדינזון !!!!
    משה
    18/04/2010

בן 34 עם MI בעבר מטופל עד היום ( מ1998 ) בקומדין וליפיטור

היה לי OPTIC NEUTIRIS לפני שנתיים הייתי תחת בדיקות MRI , LP , ובדיקות נוספות ( עין ימין )
    כל הבדיקות יצאו תקינות + סולומדרול 5 ימים 5 ליטר

שבוע שעבר ה OPTIC NEURITIS פגעה בי בעין השמאלית קיבלתי סולומדרול 3 ימים ולפני כמה ימים התחלתי טיפול בפרדינזון 60 מ"ג והורדת מינון בהדרגה אני כבר ביום הרביעי לסטרואידים
    בקרוב אני אתחיל טיפול בכדורי פלאקוניל

אין שיפור בראייה עדין !!!

השאלה שלי
    אחרי כמה זמן הפרדינזון יתחיל להשפיע על הבעיה המסובכת הזאת שנקראת OPTIC NEURITIS
    ואם בכלל

אודה לכם על תגובותיכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרדינזון !!!!

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר יעקב אבלין
    18/04/2010

משה שלום,
    Optic neuritis היא מחלה שאינה קשורה דווקא למחלות ראומטולוגיות. מצב זה עלול להתפתח כחלק ממחלות נוירולוגיות כמו טרשת נפוצה (Multiple sclerosis), כחלק ממחלות אוטואימוניות כמו לופוס ולעיתים במסגרת מחלות זיהומיות מסוימות. חשוב לבצע בירור מלא כדי לזהות את הגורם למצב זה. בדרך כלל הבירור ייעשה על ידי נוירולוג ו/או נוירו - אופטלמולוג. בדרך כלל הדלקת של עצב הראייה מגיבה בסופו של דבר לטיפול בסטרואידים אך הבעייה עלולה לחזור על עצמה ואף לפגוע באיכות הראייה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו