דר שלום רק שקיעת דם עשו לי בבית חול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דר שלום רק שקיעת דם עשו לי בבית חול
    TCDSVUZJ
    28/04/2010

בבית חולים אוקי אומנם ירדה לי השקיעה מ74 40 .מצד אחד זה טוב .

הם עשו לי את הבדיקת רק זמנית כדי לדעת עם הסלזופרין ה3 שלקחתי מי לפני פסח עזר .

למרות שלא ניראה לי שזה עוזר לי כי .עדיין מיום ליום יש לי כאבים באצבעות הידיים בכף היד .

ממש אני משתגעת מה קרא לי את יודעת מתי היו לי כל הבעיות האלה לפני שגילו שיש לי את הפרקים שגרונית.

למשל אתמול אני ישנה פתאום כאבים בגב חזקים ליפעמים גם מעל המותניים .

ואפילו בצואר .אז מה זה .

למרות שהפרופסורית לא ראתה אותי חבל כי לבנתיים היתקבלתי לבית חולים למרפאה חוץ
    שיראו אותי והיו אמורים לקרוא לפרופסורית אז עד שהגעתי לשם ובלי בדיקות כי רופאת משפחה אמרה שאין צורך לעשות שוב .כי בינאור עשיתי בדיקות .

אז הרופא בגלל שיש לי שקיעה ל40 אמר לי ורשם לפי בקשת הפרופסורית
    שנעשה בדיקות דם ובמידה ויהיו הבדיקות תקינות .אז יעלו לי את הסלזופרין ל4 ביום .

לא פייר למה לא טיפלו בי .כי עדיין אני סובלת מכאבים נעזרת באטופנים משחות וגרבי אלסטיות .

כי התור שלי הוא בחודש מאי סוף מאי .

עם היתי יודעת שלא יטפלו בי לא היתי מגיעה למרפאה .כי בעצם הרופא הזמני לא עשה ולא עזר בשום דבר.

ופתאום אומר לי שהרופאה אין לה זמן לראות אותי בבית חולים .

דרך אגב עוד מעט יש לי פגישה מביטוח לאומי שירותים מיוחדים וגם היתי רוצה שתכתוב לי מכתב על מצבי הבריאותי .

למרות שלפני 3 חודשים רק רשמה אני זקוקה לעזרה בתפקוד יום יומי .

מה עליי לעשות כי מצבי באמת לא טוב והיתבישתי לבקש מכתב מה עליי לעשות בבקשה תעזרו לי

למרות שרופאת משפחה שלי אמרה לי בפרוש שנסביר לה שיש לי חלה החמרה ואני לא מאוזנת בתרופות .

אשמח לקבל תשובה בקשה בקשר לביטוח לאומי מה מציעים לי .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר יעקב אבלין
    28/04/2010

שלום רב,
    לצערי לא הבנתי מה השאלה הרפואית עליה את מבקשת תשובה. אנא נסי למקד את השאלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טוב האם מותר לי להשתמש עם סאד ליד .

שושי
    29/04/2010

.האם יכול לעזור לדלקת פרקים שגרונית ופימברלגיה .
    להישתמש עם מכשיר טנס .
    אחרי כמה פעמים מתחיל לעזור השימוש בטנס .כי פעם אחת עשיתי והרגשתי כאבים עוד יותר אחרי הפעם הראשונה .למרות ששמתי על מס' נמוך 3 .

כי עד שיש לי תור זה סוף מאי .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו