מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פסוריאזיס ומחלת פרקיםשולמית אטדגי28/04/2010
ליועץ שלום
אני סובלת ממגון של מחלות בין השאר מחלת פרקים המוגדרת כפוליארטרלגיה ללא סמנים ספציפים כמו ANF CRP יש לי על כפות הרגליים קילוף טורדני ועקשני תמהנ י אם בספרות הרפואית יש עדות לפוריאזסיס של כפות הרגלים בלבד ( אין לי במקומות אחרים תופעה דומה לא על מרפקים ולא במקומות אחרים) מטעמים טיפשיים נמנעתי מלחשוף את כפות הרגלים גם כש הייתי תחת אישפוז לשום רופא נהפוך הוא תמיד השתדלתי להסתירם למרוח קרם שומני כדי לטשטש את המראה הלא נעים לאחרונה הדבר התחיל להטריד אותי כי בעצם זה יכול להוות סמן בפני עצמו ברור לי שעלי לפנות שוב לראומטולוג בכל זאת מבקשת לדעת ברמה העקרונית אם קימת תופעה כזו בכפות רגליים בלבד בהקשר לדלקת פרקים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר יעקב אבלין28/04/2010שולמית שלום
יש מקרים של מעורבות עורית הכוללת רק את כפות הרגליים (עם או בלי הידיים). זה יכול להופיע בפסוריאזיס אך גם במצבים אחרים כמו בדלקת מפרקים ריאקטיבית (תגובתית). כדאי להתייעץ עם רופא עור לגבי מהות הפריחה ואז לראות באיזה מידה היא קשורה לבעייה המפרקית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)