מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה יכול לעכל עליי את הכאביםTCDSVUZJ01/05/2010
יש לי דלקת פרקים שגרונית ופימברלגיה
אני שלושה ימים לא יכולה להחזיק דבר בידיים .כולל כף היד והאצבעות .
אני מקבלת מטטרוקסאט 15 זריקה פעם בשבוע .
לוקחת סלזופרין 3 ביום .
בלילה יש כאבים שמתפשטים לבית השחי והצואר מאחורי הראש בעורף .
מה יכול לעזור לי .שיכול לאזן אותי .ועם כן תוך כמה זמן יעבור לי
משתמשת בטנס לחימום .מניחה עליי תחבושות אלסטיות .דרך אגב האם מותר להישתמש עם התחבושות.
תעשה טובה תעזור לי .איך אפשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת פרקים ונוגדנים
שולמית אטדגי01/05/2010שלום דר יעקב
שאלה נוספת לי- יש לי כאמור דלקת פרקים אולי אפילו דלקת מפרקים ריאקטיבית( כמו שציינת)
אין לי סמנים חיוביים כמו סי רייקטיב פרוטאין ולא ראומטואיד פקטור חיובי רק שקיעת דם מוחשת לרוב
(וחום נמוך שמלווה אותי לעיתים קרובות כמובן כאבי פרקים ועצמות) האם יש קשר בין מחלה זו לבין קיומם של נוגדנים מונוקלונאלים ?
(פיק קטן ודי יציב) עברתי מוח עצם ואין ליבשלב זה מיאלומה אך יש לי מחלה נדירה ולא כל כך ידועה שנקראת רטרו פריטוניאל פיברוזיס עם ממצאים ברורים לפי סי טי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנוגדנים מונו ודלקות פרקים
שולמית אטדגי03/05/2010בכל זאת חשוב לי לדעת האם יש קשר בין דלקות פרקים למיניהן והמצאות נוגדנים מונוקלונאלים וכן במיפוי עצמות עומס יתר על כל חלקי השלד
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד''ר יעקב אבלין02/05/2010שלום רב,
אם אכן מדובר בכאבים הקשורים לפיברומיאלגיה ניתן לשקול תוספת של טרמדול, תרופה בעלת יעילות די טובה בסוג זה של כאב. ניתן לקחת טיפות של טרמדול במינון של 10-20 טיפות על פי הצורך - כמובן זה מחייב מרשם רופא.
מצד שני אם מדובר בהתלקחות של דלקת המפרקים צריך לשקול הגברה של הטיפול האנטי דלקתי. נראה שאת חייבת להבדק על ידי ראומטולוג כדי להבחין בין האפשרויות הללו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)