האם זה קשור לפיברומיאלגיה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם זה קשור לפיברומיאלגיה?
    רחל
    04/05/2010

לד'ר שלום רב! אני בת 56 מזה 30 שנה סובלת מכאבים ברגליים, בהתחלה זה היה רק בבקרים, אבל בשנתים אחרונות נוספו גם כאבים בידיים: בכל המפרקים וגם באצבעות. ויש לי תופעה מוזרה נוספת - כאשר אני נושאת איזה שהו משקל( שקית של 1.5 ק'ג) במשך של 15 דקות אז האצבעות לאחר ה מכן נשארות נוקשות ואי אפשר ליישר אותן זמן מה, אני נאלצת לנער את היידיים כדי שהקשייון הזה יעבור. גם ברגליים , אחריי ישיבה של כמה דקות אני קמה והרגליים נשארות כאילו מתות, חייבת איזו דקה כדי להחזיר אותן למצב הרגיל. חייבת לציין כי כאב הכי חזק ברגליים מורגש במנוחה, בלילה, אני מתעוררת בסביבות השעה 4 בבוקר ולא ישנה בגלל הכאבים. יחד עם זאת, מקפידה על הליכה כמה פעמים בשבוע, הולכת עם הכאבים. סובלת גם מיובש בעיניים ועייפות מתמדת.
    אודה לך על הבחנה עד כמה שזה אפשרי .
    רחל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ועוד דבר

רחל
    04/05/2010

רציתי לברר עוד דבר- לפני 3 שנים התחלתי לסבול מגירודים בכל הגוף. כדורים נגד אלרגיה עזרו אבל אני ממשיכה לסבול מדי פעם מגירודים שמשאירים כתמים אדומים בידיים. האם יש גירודים בפיברומיאלגיה?
    תודה מראש רחלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו