אשמח לקבל עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשמח לקבל עזרה
    מיכלי
    07/06/2010

אני בת 33, אמא ל3. לפני כחמש שנים עברתי תאונת דרכים עם WHIPLASH. אני לא יודעת להגיד אם מאז או ממתי אבל בשנים האחרונות אני מאד עייפה, למרות שאני ישנה כתשע שעות בלילה ובחלק מהימים גם צהריים. במקביל אני סובלת יותר ויותר מכאבי ראש המתגברים מאד שהגיעו למצב בו אני כל הזמן עם תרופות בחודשים האחרונים. השרירים בעורף ובכתפיים שלי תפוסים וכואבים מאד וכאב הראש מקרין גם לעברם.
    לפני שנתיים הייתי אצל ראומטולוג שאבחן אותי כסובלת מלופוס . הוא המליץ על נטילת תרופה מסוימת ואני חייבת להודות שנבהלתי ונמנעתי מבדיקת העיניים המקדימה ללקיחת התרופה. לאחרונה אחרי מסע בדיקות רופא אא"ג מצא שיש לי מחיצה הבוטה מאד לצד ופגם נוסף באף אך המליץ לבדוק בדיקות נוספות לפני שיחליט על ניתוח כי אינו בטוח שזו הסיבה לכאב.
    היום הייתי אצל נוירולוג שאמר שלדעתו הכאב נובע מהשרירים המכווצים בצוואר, שיתכן שמדובר בפיברומיאלגיה או משהו דומה, ונתן לי תרופה בשם פלוטין, שבבית המרקחת גיליתי שהיא למעשה פרוזק. אין ללי מושג מה יש לי והאם נכון לי לקחת תרופה שהיא נוגד דכאון (אולי אני קצת עייפת תשושה ובלי אנרגיות אבל לא יודעת אם אפשר להגיד שאני בדכאון) ... אשמח לעזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אשמח לקבל עזרה

הוספת תגובה

• שכחתי לציין שאני סובלת גם מתסמונת

מיכלי
    07/06/2010

המעי הרגיז שנים רבות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיכלי שלום

ד''ר ג'יזל גודארד
    23/06/2010

נא לשלוח את בקשתך לפורום של ראומטולוגיה של BEOK

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו