מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקות דםאיריס17/06/2010
הייתי אצל ראומטולוג היות ואני סובלת מכאבים רבים בגוף, חולשה, זרמים ונימול וזאת לאחר שעברתי בדיקה נוירולוגית מקיפה כולל מרי ראש ושללו כל מחלה נוירולגית. הראומטולוג אבחן פיברומיאלגיה ושלח אותי לבדיקת דם מקיפה. כל הערכים בבדיקה יצאו תקינים כולל ה ANA שיצא שלילי חוץ מה ANTI DS DNA 9.00 IU/ML ( 0.00- 5.00) (.........)*Borderline שיצא גבולי. שאר הערכים של ה ANA יצאו מתחת ל 0.2. אני מודאגת מהתוצאה וכיוון שהראומטולוג של בחו"ל, הייתי מבקשת לקבל תשובה על מה מעידה הבדיקה של ANTI DS DNA ואם ANA שלילית שוללת לופוס באופן מוחלט.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איריס שלום
ד''ר ג'יזל גודארד20/06/2010בדיקת ANA היא בדיקה כללית לאבחון מחלות אוטואימוניות ביניהן זאבת/לופוס.
אם ANA שלילי אז הסבירות לזאבת/לופוס אפסי.
אין מצב ש-ANA שלילי ונוגדנים ל-DNA חיובים.
אבחון של לופוס/זאבת מתבסס על תלונות וממצאים בבדיקה גופנית יחד עם בדיקות דם.
התלונות שלך אינן שכיחות בלופוס/זאבת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)