בדיקות נוספות שנעשו לי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקות נוספות שנעשו לי
    קורין
    01/07/2010

לפני כשנה כתבתי לך בקשר לנגעים שנמצאו אצלי בMRI לא ספציפיים. עשו לי בדיקות של ANTINUCLEAR ANTIBODY שנמצא חיובי, ANTI SMOOTH MUSCLE שנמצא חיובי, ואמרו לי דאז שכנראה שיש לי מחלה אוטו אימונית של הכבד. ושצריך לעשות מעקב מידי חצי שנה כדי לראות עם הכבד בסדר. לא קיבלתי שום טיפול. ב חודשיים וחצי האחרונים יש לי בעיה רצינית לכופף את אצבעות הידיים, והם התנפחו גם כן. עשו לי שוב את הבדיקות שנמצאו חיוביות אך גם ה TITRE גבוה, REHUMATOID FACTOR SERUM גבוה מאד. כל הבדיקות שנעשו מקודם : הSMOOTH MUSCLE וה - ANTINUCLEAR ANTIBODY . אני לא מבינה מה יש לי??? יש לי גם תופעות של עייפות, קשה לי לכופף מעט גם את האצבעות ברגליים, לפעמים הברכיים כואבות אך לא שמתי לב לנפיחות כלשהיא. לפעמים כאילו נרדמות לי קצות האצבעות בידיים, לעיתים גם ברגליים. באצבעות. כל התהליך של עד שאני אראה רופא: לוקח המון זמן, ואני סובלת נורא. יש לציין שאני נמצאת בשליחות בקנדה, ואני לא יודעת למי לפנות . אשמח לדעת מה את חושבת שבעצם יש לי? ואלו בדיקות כדאי עוד לבצע ולאיזה רופא כדאי לפנות ? האם רופא ראומטלוג?? האם רופא כבד? או שניהם? או בכלל יש לי משהו אחר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקות נוספות שנעשו לי

הוספת תגובה

• קורין

ד''ר ג'יזל גודארד
    04/07/2010

נא לפנות לראומטולוג להמשך בירור וטיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו