בכצ'ט?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בכצ'ט?
    גלי
    12/09/2010

שלום, אני בחורה בת 43. ליפני כשנתים עברתי אירוע של כאב חד בראש, ולאחר מכן. חולשת פלג גוף שמאל. עד היום חולשות שרירים. קושי בהליכה. חולשות כלליות. והירדמויות של כל מיני אברים שונים בגוף, עלי לציין שליפני , בעיה זו הייתי בחורה בריאה לחלוטין. לא מעשנת , ללא שום בעיה רפואית, הייתי עובדת כספרית, כעשר שעות ביום, ללא קושי היום מיתעיפת מהר, לא מסוגלת לעמוד יותר מידי, ועכשיו לא מסוגלת לעבוד, בהתחלה חשבו הרופאים שמדובר, באירוע וחי. לאחר מייר מוח, הדגים: מוקדים בחומר הלבן של המוח דו"צ שאינם ספציפים, מאז אני במעקבים ובירורים , עד ליפני כחודשים הייתי ללא אבחנה, עד אשר הופנתי לפרופסור אלדד בין שיטרית בהדסה- עין כרם, שבדק אותי ובדק את התיק הרפואי שלי, ושנתן לי לבצע בדיקות נוספות, לאחר הבירור. נימצא אצלי: הגן B5, הפרופסור כתב באבחנה: ניאורובכצ'ט, הוא אמר מכוון שישנה מעורבות של מערכת העצבים- המרכזית, של המוח. וחולשת פלג גוף שמאל, שאלתי : האים כשנימצא אצלי הגן B5. ומצבי הניאורולוגי, אכן מאששים מחלה זו או שזה לא וודאי? לפי הנתונים. ואיזה טיפול אני אמורה לקבל? ושישנה מעורבות מוחית איך מיתקדמת מחלה זו? והאים אכן היא גורמת לאירועים מוחיים כפי שהיה לי? תודה וגמר חתימה טובה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בכצ'ט?

הוספת תגובה

• גלי שלום

ד''ר ג'יזל גודארד
    13/09/2010

נא לפנות לפורום ראומטולוגיה באתר BEOK.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו