דלקת בעצם החזה או בסחוס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת בעצם החזה או בסחוס
    ברברה
    18/10/2010

שלום דר'
    לפני שבעה חודשים הופיעו לחצים בחזה,יד שמאל ודפיקות לב מואצות. ברור קרדיולוגי מקיף לרבות סיטי קורונרי שלל ספור לבבי.ברור אצל רופאים מקצועיים ובדיקות דם הכל תקין. מזה 7 חודשים שאני סובלת מעייפות, אובדן כושר פיזי. בעת מאמץ פיזי מרגישה בעצם החזה כאב ממוקד עמום, כאילו משהו תקוע שם ואין זרימת דם. בלחיצה נקודתית על אחת מצלעות עצם החזה מרגישה כאב במקום. האם הסימפטומים מצביעיים על דלקת? אם כן איזה בדיקות לעשות כדי לברר שהתסימינים הנ"ל נובעים מכך? והאם יש טפול תרופתי שיחזיר אותי לכושר פיזי כקודם ולהפסקת העייפות הכרונית המלווה אותי. (אני עובדת ומשתדלת להיות פעילה במגבלות האפשריות)
    בתודה עבור תשובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת בעצם החזה או בסחוס

הוספת תגובה

• דלקת בעצם החזה או בסחוס - תגובה

ד''ר יאיר מולד
    18/10/2010

לא נראה לי שהבעיה היא בתחום המחלות הריאומטיות, ובודאי לא לופוס. אבל, אם הכאב חד ומתגבר בנשימה עמוקה, רצוי לשלול דלקת קרום הלה או הריאות ע"י צילום חזה ואקו-לב.
    האם נעשו צילומים מכוונים לעצם החזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלקת בעצם החזה

ברברה
    19/10/2010

צלום חזה נעשה לי לפני 7 חדשים במיון איכילוב כשהתלוננתי על לחצים בבית החזה ודפיקות מואצות. עברתי בדיקת אקו ואקו במאמץ, האם בתוצאות בדיקות אלו ניתן לשלול קיומה של דלקת בעצם החזה?
    בתודה על תשובתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו