בכצ'ט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בכצ'ט
    נוי
    05/02/2011

שלום אני בת 43 והובחנתי במחלת בכצט לפני כשנתיים לאחר התקף של אפטות באיבר במין ודלקות בפרקים CRPושקיעת דם גבוהה. מאז אני מטופלת בקוכיצין אימורן ופרדניזון (ועדיין נעזרת בארקוקסיה 120 לכאבים לא מרפים במפרקים)כל התקופה אני במעקב של מחלקת ראמטולוגיה בבית החולים בתחילה כל חודש וחצי מאוחר יותר חודשיים וכרגע דחו לי את התור ואני לא בביקורתכבר למעלה מ7 חודשים
    יש לציין שמצב כאבי הפרקים בתקופה האחרונה בלתי ניסבל וכן האפטות באיבר המין מתעוררותואז אני משחקת עם הקולכצין והפרדניזון בתקופה החרונה הגעתי למצב של כאבים חזקים בגב ונישלחתי לסיטי התשובה הייתה ניוון של מספר די גדול של מפרקים כמו כן בתקופה האחרונה אני מקבלת התקפות של גירוד באזורים שונים של הגוף רציתי לשאול
    1. האם זה תקין שאני לוקחת כלכך הרבה זמן טיפול של פרדניזון ללא שום ביקורת ......
    2. האם הניוון במפרקים קשור לבכצט
    3. האם הגירודים יכולים להיות חלק מהמחלה?
    4. מה עושים עם הכאבים על מנת לנסות להפסיק את הפרדניזון
    5. האם אין איזו תרופה חדשה בנושא
    תודה מראש
    נוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בכצ'ט

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

ד''ר יאיר מולד
    05/02/2011

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_דלקת_פרקים_ראומטולוגיה' id=link]דלקת פרקים, ראומטולוגיה[/a].

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו