כאבים ישבן ימני וכתף ימני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים ישבן ימני וכתף ימני
    מישל
    28/02/2011

שלום רב, אני בת 28 ויש לי בשבועיים וחצי האחרונים כאבי התקפות שבאים והולכם בישבן ימני וכתף ימני. הכאבים התחילו כהתקף כאבי גב שמהם קמתי באמצ הלילה.
    עד היום במשך שבועיים וחצי הספקתי להיות 3 פעמים במיון 2 CT ובדיקות דם שיצאו טובות לפני הרופאים במיון.
    דבר יחיד שאמרו לי זה שזה כנראה דלקת אגן על סמך רגישות וכאבים בזמן בדיקת אולטרסאונד. קיבלתי 2 אנטיביוטיקות שלא עוזרת והכאבים הופכים ממוקדים יותר ומקרינים לפעמים לרגל ימנית
    לפני 3 ימים גליתי במקלחת בליטה בישבן ימני במרכז וכשלחצתי להבין מה זה, זה מאוד כאב הבליטה היא עמוקה ובדיוק באיזור שכואב
    אני מפחדת שזה לא קשור לעצב או שזה לא ציסטה כי אני יודעת שאיזור ישבן אגן קשור להרבה מערכות ועל כן אני דואגת ולא יודעת באמת לאיזה תחום לפנות.
    בישיבה ושכיבה כואב לי ובעמידה בכלל לא..
    האם יש לכם בבקשה עצה טובה?
    בתודה לתשומת ליבכם, מישל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים ישבן ימני וכתף ימני

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

ד''ר יאיר מולד
    28/02/2011

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_אורטופדיה' id=link]אורטופדיה[/a].

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו