מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם לופוס?אירית04/05/2011
אני בת 52 סובלת מכאב בגוף מספר חודשים.
זה החל בכאב באזור הזרוע והכתף של יד ימין ,נבדקתי אצל אורתופד ניתנו תרופות נגד דלקת ופיזיוטרפיה אך זה לא עזר.
במהלך אותה תקופה התחלתי גם להרגיש קושי במעבר מישיבה לעמידה והליכה וזה החמיר.
קשה לי ללכת או לעלות במדרגות,יש לי כאב באגן שמקרין לרגליים וכאב בשתי הידיים.
ct עמוד שדרה סביר,emg תקין,צילום כפות ידיים בסדר,צילום אגן תקין,בצילום עמוד שדרה צווארי יש היצרות דיסקוסים c5-6-7.
עשיתי בדיקות דם:
complement c4=41
complement c3=149
c-reactive protein=0.81
rheumatoid factor=<11.30
dna=3
antinuclear ab_ana=negative
esr=46
הייתי אצל ראומטולוג שאמר ויתכן וזה psoriatic arthritis כי יש י גם כמה נגעים של פסוריאזיס או אולי polymyalgia rheumatic אך זה לא בטוח ובנתיים נתן לי פרדניזון שנטלתי 5 ימים ובכלל לא עזר כאב הכתף החמיר ואתמול לאחר מעט הסתובבות הרגשתי כאב בגפיים,חולשה ומין דקירות ומשיכות לאורך כל הרגליים.
אני כבר לא יודעת מה לעשות ואלו עוד בדיקות לבצע כדי לדעת כבר מה יש לי
אשמח לדעתכם?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עינב שלום
ד''ר ג'יזל גודארד04/05/2011אין שום עדות ללופוס/זאבת לפי התיאור שלך.
נא להפנות את השאלה שלך לפורום ראומטולוגיה באתר BEOK.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)