מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים בחזהאגם19/05/2011
שלום אני חולת לופוס בת 32 כבר כמעט שבוע יש לי כאבים בחזה שמלווים אותי כל היום ולפעמים פתאום זה מתגבר מין כמה שניות של לחץ חזק עם הרגשה שהלב כאילו מחסיר פעימה ( סליחה על התיאור המוזר פשוט לא יודעת כל כך איך לתאר את זה) אין לי כוח לזוז ואני נורא נורא חלשה וחיוורת. עשיתי לפני שלושה שבועות הולטר לב שהראה סינוס טכיקרדיה עד 153 במהלך היום ובלילה הדופק יורד ל ורמה. באקו לב אחרון שעשיתי לפני כמה חודשים היה תפליט פריקרדיאלי אבל הוא היה ממש קטן. אני מטופלת הפלקווניל מתתרוקסט לפרדניזון. אני לא יודעת מה לעשות עם הכאבים זה ממש כואב ומחליש. האם זה קשור ללופוס? נתנו לי תור לקרדיולוג רק בסוף החודש האם לחכות או לגשת למיון שממש לא בא לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אגם שלום
ד''ר ג'יזל גודארד19/05/2011אופייני במחלת לופוס/זאבת כאבים בחזה ממקור דלקת של מעטפת הלב או מעטפת הריאות. הכאב ממושך,לעיתים מתגבר בנשימה, ואינו קשור למאמץ. בעבר היה לך תפליט בפריקרדיום- נוזל מצטבר במעטפת הלב. יתכן ושוב יש התלקחות של הדלקת כחלק מזאבת/לופוס.
יש לפנות בהקדם לראומטולוג המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)