האם עצב צווארי יכול לההרס לאחר 12 ש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם עצב צווארי יכול לההרס לאחר 12 ש
    פאול ברקוביץ
    07/06/2011

שלום ד"ר שמי פאול והייתי מעורב בתאונת דרכים בשנת 1994 (הייתי בן 31)בצילום רנטגן אשר נעשה במיון נמצא כי אין שברים אך נראו חבלות בחוליות c5-c7 כמו כן מכות בכתף ימין ומכות בגב תחתון .לאחר הצילומים הרופא אשר מפענח את הצילום כתב כי הבעיות הם ניווניות(בגיל 31 ?) השאלה:האם המכות/חבלות אשר נגרמו כתוצאה מהתאונה לא יכולות ליהיות הטריגר ?הרי מעבר לצילום רנטגן בזמנו לא היו אפשרויות אחרות.
    מאז התאונה היו לי לסרוגין כאבים בגב תחתון וכתף ימין והטיפול אשר קיבלתי היו כדורי ויאוקס,משחת וולטרן,פיזיוטרפיה אך בעיקר משככי כאבים.בשנת 2005 החלו אצלי בעיות קשות יותר כגון גרירת רגל שמאל ,כאבי תופת בגב תחתון צד שמאל ולאחר בדיקות נמצא כי יש לי בעיה של פריצת דיסק s1 l4-5 המליצו על ניתוח לקיבוע אך אני בכל זאת ניסיתי טיפולים אלטרנטיבים שונים ע"פ המלצות רופאים. ב, 2008 עברתי ניתוח פריצת דיסק ומאז אני רק סובל יותר ,אני גורר את שתי הרגליים גב תחתון הורג אותי כעבור שנה וחצי הופנתי ע"י ניורולוג לבדיקת mri צווארי ונמצא כי הבעיות שלי (השריפה ברגליים ,גרירת הרגליים וכאבי הגב הם כתוצאה ממיאלופטיה צווארית מ c2-c7 כאשר חוט העצבים נמצא מעוך ותפוס בין החוליות c5-c7 לשאלתי השניה :רופא אורטופד מצא קשר ישיר בין התאונה אשר עברתי (ע"פ החבלות במיקומן והמצאות חוט העצב בין החוליות הפגועות מאז התאונה,האם יש מישהו אשר אוכל לפנות אליו בנוסף לאישור המקרה?כיום יש לי בעיה עם הביטוח הלאומי היות והם מסתמכים על התשובה של הרופא אשר פיענח את הצילום ואמר כי מקום הפגיעה ניווני.
    אשמח לכל עצה והפניה .

בברכה ותודה מראש פאול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

ד''ר יאיר מולד
    07/06/2011

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_אורטופדיה' id=link]אורטופדיה[/a].

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו