האם יש סיבה לדאגה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם יש סיבה לדאגה?
    שלי
    06/08/2011

שלום ד"ר

לאחרונה הייתי תחת לחץ וחרדה רבים ובחודש האחרון החלו להופיע אצלי טיקים לא רצוניים בגפיים ולעיתים גם בפנים. בעיקר בעת הירדמות. הרגליים והידיים קופצות בעת הירדמות מה שמקשה עליי לישון ובעיקר - מלחיץ!

האם יש סיבה לדאגה? האם קיים סיכוי שאלו סימנים לאפילפסיה? או מחלה נוירולוגית אחרת? או שאולי תסמינים אלו קשורים רק ללחץ ויכולים לעבור ברגע שגורם הלחץ יוסר?

תודה מראש : )

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם יש סיבה לדאגה?

הוספת תגובה

• האם יש סיבה לדאגה? - תגובה

יוסי אונטרמן
    07/08/2011

שלום שלי

אני לא רופא אך מכיר את האפילפסיה

על פי תאור ראשוני לא הייתי נכנס ללחץ. ליתר בטחון ולמען השקט הנפשי הייתי הולך לנירולוג.

שווה לחשוב על דרכים להורדת הלחץ.

ברגיעה

יוסֵי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם לי פתאום יש כאלו קפיצות

א.
    25/08/2011

פתאום בחודש האחרון אני מרגישה התכווצות בעיקר באזור הגפיים כאילו עובר בי גל קור שמכווץ לשתי שניות את היד / הרגל, לא בזמנים צפויים, אני לא בלחץ מסויים עכשיו וזה מתחיל להפחיד אותי, אגב, יש לי אפילפסיה קלה ואני מטופלת בכדורים ומאוזנת לגמרי.
    ההתקפים שלי אף פעם לא היו בכזאת צורה.
    האם שמעת על כזה דבר? יש סיבה לדאגה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רצוי לחזור לנירולוג ולדווח לו

איל
    25/08/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו