מקרים של התעלפויות לילד בגיל 7

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקרים של התעלפויות לילד בגיל 7
    ציון
    08/08/2011

שלום.אני מבקש יעוץ במקרה שקרה לנו בשלושה ימים אחרונים.

במוצ''ש האחרון הילד נענש על משהו שעשה והתבקש לעמוד בפינה.לפתע הוא התחיל לבכות ואמר שכואבת לו הבטן ואז הוא התעלף.אישתי תפסה אותו ושפכה עליו קצת מים.הוא חזר לעצמו.למחרת הלכנו לעשות בדיקת דם.ובזמן לקיחת דמים הילד נעשה חיוור,שוב איבד הכרה והפעם הגוף שלו נמתח והוא השתין במכנסיים.מייד לקחנו אותו לבית חולים.שם עשו לו את כל הבדיקות כולל EEG.כל הבדיקות יצאו תקינות.הילד חזר לעצמו צחק ושיחק בחדר.בצהריים הודיעו לנו שאנחנו משתחררים.היגיעה אחות להוציא לו את הלוק מהיד.שמתי לב שבזמן שהאחות מוציאה אותו מהיד הוא עוד פעם נעשה חיוור .אמרתי לו לא להסתכל על הדם, אך היה כבר מאוחר.הוא שוב איבד הכרה,הגוף נמתח והוא שחרר שתן.לאחר כל זה קבלנו תשובה מהרופא ואחות שזהו מצב של לחץ ופחד מצד של הילד וכתוצאה מכך הוא מאבד הכרה וזה שהוא נמתח ומשחרר שתן זה סוג של עילפון.שיחחרו אותנו הביתה.אני רוצה לציין שבאמת מדובר בילד מאוד רגיש והשאלה שלי האם באמת אפשר לייחס את האירועים למצבו שהוא רגיש מאוד או בכל זאת מדובר באפילפסיה.אודה מאוד לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

מירי רייזנסון
    10/08/2011

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_אפילפסיה_ילדים' id=link]אפילפסיה ילדים[/a].

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקרים של התעלפויות לילד בגיל 7 - תגובה

מירי רייזנסון
    10/08/2011

ציון שלום!
    מאחר ואינני רופאה, העברתי את שאלתך לפורום אפילפסיה ילדים בו עונים ניורולוגים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו