מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מיוקלונוסעידן20/08/2011
שלום רב,
אני בן 21 והובחנתי כסובל ממיוקלונוס משפחתית שפירה תנועות לא רצוניות שנראו כמו פרכוסים בשלב הראשוני ונרגעו אחרי קבלת כדורי הקפרה (הרופאים מחכים גם לפיענוח mri בשביל לברר את הנושא לעומק) אחרי שבוע אישפוז (התקף ראשון) שבו נערך eeg רגיל שנראתה האטה כללית קלה בנמנום, בדיקות דם מקיפות (כמה ערכים גבוהים מלחים סוכרים וכולסטרול) ודיקור מותני יצאו תקינים, מטופל באוף קבוע בקפרה 500 מג' ליום הקפיצות שרירים עדיין לא הפסיקו אבל נרגעו בעוצמתן ובתדירותן, בנוסף סובל מרעידות בידיים מילדות שהחמירו בשנה האחרונה ובעיקר אחרי ההתקף מיוקלונוס הראשון שבעקבותיו אושפזתי. שאלתי היא: 1) האם המקרה נחשב כאפילפסיה?
2) האם ישללו לי את הרישיון?
3) אני משרת כשנתיים בצבא כרגע מסופך לר"מ 2 (חופשת מחלה ללא הגבלת זמן עם מעקב רפואי) ומחכה לוועדה רפואית, סובל עדיין ממיוקלונוס ותופעות הלווי של הכדורים, האם לדעתכם ימשיכו לי את השירות או יפסיקו אותו היות מצבי וזמן השירות שכבר עברתי?
השמח לקבל את תשובה,
בתודה מראש
עידן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיוקלונוס - תגובה
יוסי אונטרמן21/08/2011שלום עידן
על פניו נשמע כמו אפילפסיה אבל כמובן עליך להמתין לתוצאות הברור. יש סיכוי סביר שישללו לך את הרשיון . תוכל לאחר שתגיע לאיזון שימשך שנה לבקש ורוב הסיכויים לקבל את הרשיון בחזרה.להערכתי אם התחזית היא שיפור משמעותי בקרוב יש סיכוי שלא יפסיקו לך את השרות.
בהצלחה
יוסֵי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)