ייאוש טוטלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ייאוש טוטלי
    חן זלצר
    14/09/2011

בתאריך 9.9.011 זומנתי לוועדת ערר בנוגע לרשיון הנהיגה שלי בנוכחות בא כח עוד" מטעמי . נאמר לי שעלי להגיע שוב בחודש פברואר מאחר ולא עברה שנה מיום ההתקף והאשפוז שעברתי . כך שאם אגיע והכל יהיה בסדר בצרוף מכתב מהנירולוג אוכל לקבל את רשיון הנהיגה ששאלתי אם אוכל לקבל את רשיון המשאית ענה לי הפרופסור בוועדה וציחקק באנגליתyou have a big problem ואני לא מבין למה כל הבדיקות תקינות ובנוסף שהנירולוג רשם והמליץ להחזיר את הרשיון ללא שום הגבלה כי ההתקף היחידי שקרה לי היה בלילה תוך כדי שינה. מאז הכל תקין נוטל 200 מיל" topmate ומתפקד ללא דופי .אלא שבעקבות אי החזרת הרשיון בעליל פוטרתי מעבודתי וכרגע מובטל והווסף עוד אחד גרוש שמשלם מזונות למעגל האבטלה האמתני הזה תודות לבירוקרטיה וחוסר האנושיות במדינתנו הקטנה והכואבת.אם יש לכם משהו שיכול לעזור לי אודה לכם מאד כי אני מיואש ומתוסכל תודה חן 0523335273

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ייאוש טוטלי

הוספת תגובה

• ייאוש טוטלי - תגובה

יוסי אונטרמן
    14/09/2011

שלום חן

אנא צור קשר עם מירי בחיפה

במקביל אנסה לבקשנה להתקשר אליך

בהצלחה
    יוסֵי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו