שאלת יעוץ דחופה ביותר???

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלת יעוץ דחופה ביותר???
    ירון
    21/09/2011

בשנת 2002 אירע לי אירוע של איבוד הכרה בגיליון האישפוז אובחנתי כי עברתי סינקופה
    לאחר בירור מקיף שכלל e.e.g mri c.t הולטר לב כל הבדיקות יצאו תקינות, בשנת 2006 עברתי אירוע דומה וכן אותה סידרת בדיקות שיצאו תקינות.למרות זאת נרשמה אבחנה כי מדובר באפילפסיה מאז אני מטופל בטגריטול 200 מ"ג פעם ביום בלבד רמת החומר בדם היא 3.14 כאשר הנורמה 4-12 שאלתי היא כזאת? האם למרות שכל הבדיקות תקינות ורמת החומר בדם כלל אינה אפקטיבית למעשה ניתן לאבחן אותי כחולה אפילפסיה? והאם ניתן לשנות אבחנה של רופא ביה"ח? ועל פי מה רופא רשאי לקבוע אבחנה למרות סידרת בדיקות מקיפות ותקינות למעשה? אשמח מאוד באם אענה בהקדם בתודה רבה מאוד וחג שמח ושנה טובה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלת יעוץ דחופה ביותר???

הוספת תגובה

• שאלת יעוץ דחופה ביותר??? - תגובה

יוסי אונטרמן
    22/09/2011

שלום רב

האבחנה היא לאדם ולא ל e e g וכו'. בהחלט יש אנשים עם אפילפסיה שה e e g שלהם תקין. יש גם אנשים ללא אפילפסיה עם e e g לא תקין. האבחנה כוללת את כל המרכיבים כולל הארועים שנראים כאפילפסיה. אם תהיה מאוזן כשנתיים והרופא ימליץ לך להוריד את מינון התרופות עד להפסקתן ולא איהיו לך יותר התקפים אני מניח שאז כבר לא תוגדר כאדם עם אפילפסיה.

בהצלחה

יוסֵי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

מירי רייזנסון
    22/09/2011

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_אפילפסיה_ילדים' id=link]אפילפסיה ילדים[/a].

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו