דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף
    nataly
    10/11/2011

הבן זוג שלי (בן 29)עבר תאונה בילדות ומאז הוא סובל מאפילפסיה מזה כ 3 שנים וחצי לא היו לו התקפי אפלפסיה בכלל אבל הוא עדין נוטל את התרופות ,אני קצת מודאגת מהשפעת התרופה לטווח הארוך האם יש לי זה השפעה על התפקוד שלו בעתיד?בחיי היומיום ובחיים,תפקוד מיני...מתי אפשר להפסיק את התרופות ?האם לתרופות אלה יש השפעה על הגוף ???האם זה יכול להשפיע על הילדים(נכות או מום לידה )האם התרופה משפיעה על דברים אחרים או על מערכות אחרות???חוץ מהתועלת שלה להפסיק התקפים????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף

הוספת תגובה

• דחוף - תגובה

יוסי אונטרמן
    13/11/2011

שלום רב

בדרך כלל ניתן בתאום עם הנירולוג המטפל להתחיל להוריד מינון לאחר תקופה כזו ללא התקפים. לא סביר שנטילת התרופות יפגעו בחיי המין או בבריאות העוברים. לתרופות יש תופעות לוואי שונות אולם יש אנשים שנוטלים את התרופות ואין להם תופעות לוואי-

ממליץ לך להפגש עם הרופא שלו ואתו יחד ולשאול יחד את כל השאלות לגביו ספציפיות. אני מניח שהשאלו הללו עלולות להטריד גם אותו...

שיהיה במזל

יוסֵי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו