מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אפילפסיהמיואש14/11/2011
שלום אני חולה באפילפסיה עקב נפילה חזקה על הראש מלפני ארבע שנים לפני כן לא חליתי במחלה בערך כשלוש וחצי שנים אני סובל מהתקפים אחת לחודשים חלקיים מורכבים ועוד התקפי התנתקות בערך שלוש פעמים בשבוע (אבסנס.) אני מטופל בסה'כ בלמיקטל שלא החמיר ולא שיפר את ההתקפים הדבר מונע ממני רשיון נהיגה ומנע גם צבא האם הגיוני שלאחר 5 -10 שנים פתאום זה יחלוף לי? האם נתקלתם באדם שלאחר שנים עברה לו המחלה?או שעקב כך שאצלי היא בזמנים קבועים פחות או יותר תמיד איאלץ לסבול מהתקפים?אני לא מדבר על תרופות אין לי בעיה ליטול תתרופה יותר מפריע לי עניין ההתקפים האם יש סיכוי לשיפור?בנוסף האם כשאני קם בבוקר ומרגיש שאני עומד ליפול אם אני קם ישר זה קשור לאפילפסיה ועד כמה אפילפסיה כפי שציינתי נחשבת מפריעה לתפקוד ?ודבר אחרון האם תוכלו לתת לי הפניות למאמרים בעברית שבהם רשום על הקשר בין אפילפסיה לירידה קוגנטיבית ועצבנות?תודה רבה על עבודתכם אשמח לתשובה במהרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפילפסיה חולפת?
יוסי אונטרמן16/11/2011שלום רב
אני בהחלט מכיר אנשים שהיתה להם אפילפסיה וההתקפים חלפו לאחר מספר שנים. מדובר בתהליך של ניסוי ותהייה עם תרופות שונות. ככל שיש יותר תרופות שאינן עוזרות הסיכוי להפסקת ההתקפים פוחת.
לדעתי יש סיכוי טוב שיש קשר בין הרגשתך בהשכמה לבין האפילפסיה שלך- שאל את הנירולוג שלך. אפילפסיה היא תופעה מגוונת יש שפוגעת מאד בתפקוד היום יומי ברוב המקרים אפשר לחיות חיים רגילים לחלוטין.
מידע כפי שביקשת קיים באתר שלנו
יוסֵי אונטרמן
איל-אגודה ישראלית לאפילפסיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)