מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יש תקווהאילנה12/12/2011
חליתי באפילפסיה בשנת 1977, הייתי בת 7.
היו לי התקפים גם מתוך שינה , הייתי מטופלת בלומינל ודפלפט 3 פעמים ביום.
הייתי הולכת עם אימי כל חצי שנה לביקורת בבית החולים בלינסון,התעקשתי להתגייס לצבא על פרופיל 45, רציתי להרגיש שווה כמו כולם.
כמובן שגם שם היו התקפים.
בשנת 1991 היה ההתקף האחרון .
אמרתי לעצמי שאני מחליטה על דעת עצמי להוריד לאט לאט במינון של הכדורים עד בכלל.
שזאת כמובן היתה החלטה לא אחראית אבל נוכחתי לדעת שזאת היתה החלטה נבונה.
ומאז ועד היום ברוך השם אני ללא התקף.
כיום אני גרושה + 3 בנות מקסימות ובריאות.
ורוצה להפנות את קריאתי לכולם שיש תקווה.!!
תהיו אופטימיים , תתעקשו להיות כמו כולם,
ושולחת בריאות והחלמה מהירה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש תקווה - תגובה
יוסי אונטרמן14/12/2011שלום אילנה
אני שמח בשבילך !
בהצלחה
יוסֵי אונטרמן
מנהל איל-אגודה ישראלית לאפילפסיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכיף לשמוע!!!
אביטל15/12/2011הבת שלי בת 7 ביום בהיר אחד קיבלה התקף לאחר בדיקות גילו שיש לה אפילפסיה, בינתיים היא ללא תרופות וילדה רגילה בהחלט, יש לה קצת הפרעות בלימודים אבל אני יודעת שזה מהתנתקויות או משהו שקשור במחלה, מאז המקרה הראשון אני כבר לא אני, אני דואגת חרדה וכל היום חושבת עליה, גם שאני מסתכלת עליה אני מרגישה רחמים וכמובן שאינה מראה לה את זה.
אני שמחה בשבילך שהצלחת אני מקווה שגם ביתי תצליח כי היא ילדה מקסימה.
תודה לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)