התקף ראשון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התקף ראשון
    אני
    20/12/2011

שלום לכולם

בן 43 התקף טוני קלוני ראשון בחיים (לאחר התקף לב בשנה שעברה), ים של בדיקות ונסיון של להבין מאיפה זה בא.

אשפוז באיכילוב של שבוע עם בדיקות כולל EEG שהראו סימנים של גלים של אפילפסיה (אם הבנתי נכון איך זה נקרא בדיוק)

התחלת טיפול עם למיקטל במינון עולה. מנסה קצת להבין על המחלה הגורמים והסיבות (פחד ממה יהיה)

קצת שאלות רפואית ובכלל אם מישהו יודע)

קראתי באתר של א"יל שאחד מתוך עשרה אנשים מקבל התקף אפילפסיה חד פעמי בחייו (מתוך הכחשה אולי ) איך אני יודע שזה לא המצב אצלי ?

כמובן שהרופאה במחלקה אמרה לי שאסור לי לנהוג, מה שמאוד מקשה כמובן ויכול לסכן את מקום עבודתי.
    (האם יש איזה חוק או משהו לגבי פיטורין בעקבות ? יש לציין כי ההתקף קרה לי במקום העבודה)
    בחלק מהמקומות ראיתי שיכול להיות שניתן לחזור לנהול אחרי מספר חודשים במקרים מסויימים אם לא היה התקף נוסף ויש טיפול תרופתי.

מה החוק ? מה ההמלצות ומול מי מבררים ואיך את הנושא הזה בלי לשאול שאלות קיטבג.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התקף ראשון

הוספת תגובה

• התקף ראשון - תגובה

יוסי אונטרמן
    21/12/2011

שלום אני

באופן עקרוני אסור לפטר אדם בשל מחלתו. אם האפילפסיה שלחך אינה מאפשרת לך לבצע את עבודתך ( למשל עבודה בטיפוס למקומות גבוהים או עבודה הכרוכה בנהיגה ) יוכלו לפטר אותך.

מציע לך לברר לאט לאט נושא נושא וללמוד איך ניתן להתמודד עם הדברים אחד אחד ולא בהצפה.

בהצלחה
    יוסֵי אונטרמן

מנהל איל-אגודה ישראלית לאפילפסיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו