מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשוב SOSnataly13/01/2012
בן הזוג שלי עבר תאונה קשה בילדות ומאז הוא אפלפסי,הוא כבר ללא התקפים 4 שנים אך הוא עדין נוטל תרופות,לאחרונה הוא עשה אי.אי.גי ויצא תקין,וגם ה MRI יצא תקין לחלוטין
...הוא בחור מקסים מאוד אבל העניין של האפלפסיה מאוד מפחיד אותי ובמיוחד לפני כל קשר רציני ,הלכתי יחד איתו לרופא והסביר לי על זה שאנשים אפלפטים מנהלים אורח חיים רגיל והסיכוי שההתקפים יחזרו הוא קלוש מאוד!!!
בן הזוג שלי הוא רגיל לחלוטין,הוא עובד ,חמוד ויפה תואר אבל אי הבהירות של מה הולך לקרות בעתיד מאוד מדאיג אותי מאוד,במיוחד כי הוא עדין נוטל תרופת אפנוטין,האם יש לנטילת תרופה זו יש סכנות?האם היא משפיעה על הגוף שלו בעתיד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשוב SOS - תגובה
מירי רייזנסון16/01/2012נטלי שלום!
שמחה מאד שמצאת אותנו.
אני מציעה לך לדמיין לרגע שלחברך יש אסטמה, הוא נוטל תרופות שונות למניעת התקפים וכבר 4 שנים לא היה לו ולו התקף אסתמה אחד. הוא מתפקד רגיל ומעולם לא ראית אותו בהתקף אסטמה. קראת סיפורים רבים ואף ראית סרטים בהם מראים אדם משתעל חזק וכמעט נחנק מהתקף ומפחיד אותך לחשוב שיום אחד הוא עלול לקבל התקף כזה. האם כל מה שסיפרתי ישפיע על הקשר שלך איתו?
את מוזמנת לדפדף בפורום זה ולמצוא סיפורים של כמה אנשים שלבני זוג יש אפילפסיה והם חיים חיים מאושרים.
אם יש לך שאלות לגבי השפעת הטיפול התרופתי על בן זוגך, את מוזמנת להתייעץ עם ניורולוג בפורום "אפילפסיה ילדים".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)