מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קיבלתי הזמנה ממשרד הרישויאיציק20/02/2012
לאחר כחצי שנה שקיבלתי התקף אפילסיה והיום אני ב"ה בלי התקפים .
ורשום לי במכתב ממשרד שאני מוזמן להגיע "לצורך טיעון טענות לשם התליית רשיונך"
מה הם רוצים ממני בדיוק במכתב הזה, שלחתי להם את כל החומר לפני חודש שהכל בסדר
???
אני ישמח לקבל ממכם חוות דעת בנושא הזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קיבלתי הזמנה ממשרד הרישוי - תגובה
מירי רייזנסון22/02/2012איציק שלום.
קודם כל לאחר התקף של אפילפסיה משרד הרישוי נוהג להתלות את הרישיון לשנה ורק לאחריה מבקש ממך להציג את המסמכים המעידים על כך שמצבך תקין. ישנם מקרים, בעיקר אם מדובר בהתקף חד פעמי, שבהם שוקלים אפשרות להחזיר רישיון לאחר חצי שנה. בכל מקרה גם לאחר שנה ללא התקפים והגשת מסמכים רלוונטיים המכון לבטיחות בדרכים יכול להזמין אותך לוועדה במחליטה על החזרת רישיון נהיגה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרשיון
ד4914/03/2012שלחתי למשרד הרישוי את רשיון הנהיגה וביקשתי לבטלו לפי דרישת הנוירולוג. קבלתי תשובה, שאני צריך להגיע לוועדה בתאריך קרוב לבדיקת כשרות נהיגה...???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרשיון - תגובה
מירי רייזנסון26/03/2012נשמע מוזר מאד, אבל אולי אפשר לברר איתם טלפונית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)