מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פתיחת פורום תמיכה-אפילפסיהיסכה מוניקנדם-גבעון18/02/2008
שלום לכל הגולשים!
אנו שמחים לבשר על פתיחת פורום אפילפסיה-תמיכה.
אתם מוזמנים לשאול שאלות, להעלות נושאים לדיון ולשלוח תגובות.
בברכת בריאות
יוסי אונטרמן
ויסכה מוניקנדם-גבעון
מנהלי הפורום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בני 18-19 חולי אפילפסיה אשר מנותקים
איריס04/11/2009אני אמא לילד בן 19 חולה אפילפסיה אשר מנותק חברתית.
בגלל מחלתו חבריו בכיתה התנתקו ממנו ולבני אין בכלל חברים
דבר שאני רוצה לנסות לשנות.
אשמח לדעת אם יש נערים/נערות בגילו שנמצאים במצב דומה או שמוכנים ליצור
קשר עימו בכדי ליצור סביבת חברות דרך האינטרנט , לשוחח להחליף חוויות - בקיצור
שיצור קשר עם אנשים נוספים שחווים את אותם החוויות.
קשה לי לראות את בני בלי אף חבר לדבר, לצחוק לספר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לאיריס
ויקי12/11/2009איריס קראנו את ההודעה שלך. בני בן 19 עם אפילפסיה. שוחחנו והוא ישמח להיות בקשר עם בנך.
מאיזה איזור בארץ אתם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתתעוררו אתן שמות לב מה אתן עושות???
רחלי02/01/2010אתן פשות ממגרות אותם מהחברה הכללית ויוצרות להם קבוצה של "חולי אפילפסיה"- השונים....
מה נסגר איתכם?!
אני חולת אפילפסיה-
אני מקבלת התקפים, היו לי 2 חברים.
2 החברים היו בריאים,
יצאתי לטיול בעולם,
התנדבתי בחו"ל... אני היום לומדת תואר ראשון ובע"ה שואפת להמשיך לתואר שני....
יש לי מלא בעיות:
1.אפילפסיה.
2.אני עם בריחת סידן-אוסטופרוזיס בעקבות אחד הכדורים.
3.אני עם עין בעייתית שיום אחד קמתי ולא ראיתי בגלל אחד סוגי הכדורים.
אני לוקחת 3 סוגי כדורים ואני לא מאוזנת!!!!
אבלללללל- החיים שלי ממש טובים:
כיף לי לקום בבוקר- אני קמה, אני חיה, זה שיש לי התקפים אומר שאני חיה.
כל אחד והשק שלו!!!! השק שלי ממש מלא גם בדברים טובים וגם בדברים פחות טובים.
כשאני יוצאת עם בנים אני יכולה לקבל התקף- אפילו בפגישה ראשונה, וזה לא מזיז לי אם הוא לא מקבל אותי הפגם הוא בו!!!!!!!!!!, אמא שלי שתהיה בריאה חינכה אותי לדעת לעמוד על הרגליים שלי-
תלמדו את הילדים שלכם להיות ולחיות בכוחות עצמם.
ואל תדחפו בכוח!!!! זה לפעמים מעיק.
כשהבנ"א מוכן נפשית הוא יעשה גם צעדים פיזיים. בהבטחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפילפסיה ואנשים- לא כולנו זהים
יוסי06/01/2010לגיטימי מאד לפעול לקישור בין אנשים דומים. אין פרושו של דבר שמרחיקים מאנשים אחרים. לפני ששופטים אנשים רצוי להכיר אותם. אולי ניסו כבר את הדרך שאת מציעה? אולי לא הלך?
פגשתי אישית מאות של אנשים עם אפילפסיה והשונות מדהימה - לא כולנו דומים !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום איריס
עינב שכטר14/01/2010שלום שמי עינב ואני בת 20 וגם אני מוגדרת כחולת אפילפסיה. אני בשוק שהוא מנודה חברתית וכמובן שאני אשמח ליצור עימו קשר, לדבר איתו. כל אלה שלא חברים שלו הם פשוט פחדנים, אפילפסיה זה לא משהו שעושה רע לאחרים זה מחלה שאדם חי איתה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
X שלם17/01/2010גם אני אשמח,
אני בן 17..אני לא חושב שהמחלה כל כך נוראה מבחינה חברתית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)