שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    קוסטה
    04/03/2008

יש לי מין אפילפסיה מוזרה,ההתקף שלי הוא בדיוק ל חצי שנייה לבין 2 שניות ואני גם יכול לעצור אותו.אני מרגיש לפני שהוא מגיע,התרופות לא עוזרות לצערי ורק אני שולט בזה.כאילו הם לא עוזרות לגבי הבוקר כי רק אז אני לא יכול לעצום עיניים כי במידה ואני עוצם ההתקף מגיע תוך שתי שניות ואני מרגיש כאילו איזה גל חובט בי.לעיתים רחוקות תוך כדי ריצה בבוקר זה קורה לי רק שאני ממשיך לרוץ.

שמעת פעם על מצב כזה של אפליפסיה כי אני לא אבל זה איבחון שהנירולוג שלי נתן לי,אני שותה כדורים למיקטל וקראתי שזה נחשב לתרופה הכי טובה אך כרגע אני מעוניין ברישיון ולא יודע מה לעשות כדי להפסיק את זה לגמרי!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• ניתוקים

יסכה מוניקנדם-גבעון
    04/03/2008

שלום רב

אני לא נוירולוגית אך לפי מה שאתה מתאר יש לך אפילפסיה מסוג "ניתוקים". מדובר בתופעה מאוד שכיחה אצל אנשים עם אפילפסיה. מי שיש לו התקפים מסוג זה מאבד את ההכרה לשניות בודדות ואח"כ חוזר לעשות במה שעסק קודם.

היות ועדיין יש לך התקפים אני ממליצה לך לפנות לאפליפטולוג - נוירולוג שהוא מומחה באפילפסיה. ייתכן והוא יוכל להתאים יותר טוב את התרופה המתאימים לך.

תוכל להתקשר אלינו על מנת לקבל מספרי טלפונים. 02-5000283.

לצערי, כל עוד אתה לא מאוזן אכן לא תוכל להוציא רשיון אבל אם תהיה מאוזן (ללא תהקפים) למעלה מחצישנה-שנה, תוכל לבקש בקשה למכון לבטיחות בדרכים ולקבל אישור להוצאת רשיון.

בהצלחה

יסכה - עו"ק
    אי"ל-אגודה שיראלית לאפילפסיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא חושב שזה כזה שכיח

קוסטה
    04/08/2008

כתבתי ממזמן פה אני חייב לציין שאני לא מתנתק זה קורא לעשירית שנייה ואני מודע לזה,הפלפון לא נופל לי מהיד בכלל אני מחזיק אותו לפעמים הוא רק בא ליפול ואני תופס אותו תוך כדי כי אני רואה שהוא נופל.בכל זאת זה כבר ממש נדיר שקורא לי התקף כזה בדרך כלל זה עשירית שנייה רק אם אני יסגור עניים ואני תמיד סוגר אותם בבוקר במשך חצי שעה כל כמה דקות כדי לבדוק מתי אני כבר יצאתי מהסכנה,לא שזאת ממש סכנה.אני מסוגל לעשות הכל וזה מעצבן אפילו אני לוקח כדורים פחות פי שתיים ומרגיש יותר טוב,אני לא ישקר שלפעמים אני מרגיש שזה מחוזק אבל אין לי את כל התופעות לוואי ואין לי התקפים מול מחשב לעומת ההתקפים שהיו כשהייתי לוקח מנה כפולה כמו שהרופא ביקש נ.ב=האפילפסייה שלי בכלל לא שכיחה,כשניכנסתי לאפילפסיה . COM אז מכל מליון המקרים ומכל האתרים לאף אחד לא קרה דבר כזה ואצלי זה על בסיס יומי יכול לקרות רק אחרי שאני מתעורר ולצערי הרב אני בהכרה מלאה ולכן יודע מה קורה לי ולמרת שזה שנייה אני שונא את זה כי מרגיש שאני ברכבת הרים בירידה והלב שלי נופל למטה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו