מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתוכננת להכנס להיריון והמחלות שליאנה10/12/2012
ערב טוב
אני מתוכננת להכנס להיריון, עכשיו אני בת 32.
הסיפור שלי:
כשנולדתי לא נשמתי. מגיל שנתיים עד גיל 15 היתה אפילפסיה, אבדתי הכרה והיו התקבציות בגוף. קיבלתי DEFININ ואחר כך FINLEPSIN. מגיל 15 אין התקפים ומגיל 15 אני לא מקבלת תרופות.
בנוסף יש BRUXISM באיזור פה ולסת.
בנוסף יש FIBROMIAGIA מגיל 28.
לא עשיתי בדיקות הקשורות לאפילפסיה מזמן. אין התקפים ב-17 שנים האחרונות.
רופא נשים ממליץ לקחת תרופות בזמן ההריון שלא יהיה התקף אפלפסיה.
ניורולוג אמר לא להשתמש בתרופות, כי מגיל 16 לא סבלתי מאפלפסיה וכל התרופות משפיעות על ילד.
1. אני לא יודעת מה לעשות. כן להתחיל לקחת תרופות או לא? אני לא רוצה שאפלפסיה תחזור וגם אני רוצה ילד בריא.
2. איזו מומחה מטפל בחולי אפלפסיה? רק ניורולוג? הוא גם epileptologist ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מומחה לאפילפסיה
יוסי אונטרמן11/12/2012שלום רב נירולוגים מטפלים בארץ באנשים עם אפילפסיה. אפליטולוג הוא נירולוג שעשה התמחות לאפילפסיה. במקרים לא שגרתיים עדיף להגיע לטיפול של אפליפטולוג.
להערכתי רצוי שתגיעי לאפליטולוג/ית שיש להם מומחיות במבורים ושיש להם קשר טוב עם גניקולוג/ית כדי ששניהם יחד יטפלו בך או יחליטו על דרך הטיפול הרצויה ביותר.
שיהיה במזל טוב!
יוסֵי אונטרמן
מנהל איל-אגודה ישראלית לאפילפסיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמי הרופא אפליפטולוג בבאר שבע?
אנה12/12/2012תודה על ההסבר.
מי הוא הרופא אפליפטולוג בבאר שבע או בסביבה בקופת חולים מאוחדת ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמי הרופא אפליפטולוג בבאר שבע? - תגובה
יוסי אונטרמן14/12/2012ברשימה של מאוחדת ראיתי את דר דנה אקשטיין. לא מבאר שבע אבל....
חנוכה שמח ובהצלחה
יוסֵי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)