אפילפסיה ונהיגה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אפילפסיה ונהיגה
    עומר
    16/12/2012

שלום,
    לפני כשנה היה לי התקף טוני קלוני ראשון בחיי. בגלל שזה היה התקף יחיד לא אובחנתי כחולה באפילפסיה ולא התחלתי טיפול תרופתי.
    לאחר ההתקף רופאת המשפחה שלי דיווחה למשרד התחבורה והרישיון שלי הותלה. השבוע, לאחר מאמצים רבים, קיבלתי בחזרה את הרישיון והודעה לכך שאני אצטרך להגיע לבדיקות רפואיות במרב"ד.
    הבעיה היחידה היא, שלפני 3 חודשים היה לי התקף שני ומאז אני מטופלת בלמיקטל 200 מ"ג ליום. על התקף זה לא דיווחתי למשרד התחבורה.

החיים ללא רישיון נהיגה בלתי נסבלים מבחינתי. ההתקפים שהיו לי היו שניהם בשינה ולא בערות. מאוד חשוב לי לחזור ולנהוג.
    האם מישהו מכם עבר את התהליך במרב"ד? מה כוללות הבדיקות הרפואיות?האם למרכז יש דרך לדעת מידע רפואי עלי אם אני לא מדווחת בעצמי?

יודעת שהשאלה שלי קצת לא אתית, אבל החיים שלי רגילים לגמרי, אני מתפקדת כרגיל, התחתנתי, טסתי לירח דבש, אני עובדת, רק העובדה שאני לא נוהגת הופכת אותי למוגבלת לחלוטין.

אודה לעזרתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אפילפסיה ונהיגה

הוספת תגובה

• לא הבנתי..

דנה
    17/12/2012

אם ההתקף השני והאחרון היה מתוך שינה בספטמבר האחרון, זה אומר שבפברואר אני יכולה לבקש חזרה את הרישיון?

אני ממש לא מבינה את התהליכים ומרגישה שאין אף אחד במרב"ד שמוכן לעזור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממתינה לתגובה

נעמה
    17/12/2012

יוסי שלום לך,
    אני ממתינה לתגובתך להודעת המשך מ11/12
    השאלה בנושא התקף שני בשינה בלבד והחזרת רישיון נהיגה.
    נא תשובתך בהקדם האפשרי. אני אובדת עצות!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החזרת רשין נהיגה

יוסי אונטרמן
    17/12/2012

באופן עקרוני כן . יש סיכוי סביר שיחזירו לך את הרישיון. דברי איתם ובדקי סופית האם את יכולה להגיש בקשה לחידוש הרישיון.

מנסיוני אפשר לדבר איתם.

בהצלחה
    יוסֵי אונטרמן
    איל-אגודה ישראלית לאפילפסיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו