עומדת בפני ראיון עבודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עומדת בפני ראיון עבודה
    נועה
    31/12/2012

שיתקיים בעוד כמה ימים ולא יודעת מה לעשות
    האם לספר למעביד שלי על האפילפסיה? אני בת 23 וזאת העבודה הרצינית הראשונה שלי עד עכשיו עבדתי בעסק של אבא שלי
    מה עושים במקומות עבודה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עומדת בפני ראיון עבודה

הוספת תגובה

• עומדת בפני ראיון עבודה - תגובה

אוהד פוזיילוב
    08/01/2013

הי נועה,
    השאלה היא את מאוזנת ?
    כל כמה זמן יש לך התקפים?
    האם את חושבת שזה יפריע בתיפקודך במשרה החדש?
    האם המעסיק מכיר אותך באופן אישי?

לדעתי אין מה לספר, למרות שאין מה להתבייש בזה. אנשים עדיין לא מקבלים את זה כאשר אומרים להם שיש לך אפילפסיה ושאתה מאוזן, הם שומעים רק את זה שיש לך אפילפסיה ולא את ההמשך.

בהצלחה בעבודה החדשה.

תפיצו את הסרטון למטה זה סרטון הסברה מה לעשות במקרה של התקף ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדעתי לא כדאי לספר למעסיק

שרון
    28/07/2013

אני מעולם לא סיפרתי למעסיק על הבעיות הבריאותיות שלי. יש לי אחוזי נכות היתה תקופה שקבלתי קצבת נכות מביטוח לאומי, עכשיו אני מרוויחה יותר מדי בשבילה... אבל אף חברת ביטוח לא מוכנה לבטח אותי באובדן כושר עבודה, זה כשמגיעים לשלב הפנסיה. אז את תצטרכי למלא הצהרת בריאות והסוכן ביטוח לא אמור להעביר את זה למעסיק. יש משרד עורכי דין אסף פינק בירושלים שהגיש תביעה יצוגית נגד חברות הביטוח שלא מכסות אובדן כושר עבודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ראיון עבודה

דני
    11/08/2013

לדעתי, אם יקרה ארוע בעבודה והסתרת את האפילפסיה, בראש ובראשונה לא ידעו להגיב בעת הארוע, ואף עלולים להזיק!!! צריך להסביר שאת מאוזנת ושמתאימה וכי יש בשוק העבודה בעלי נכויות הרבה מעבר לזה ואף נמצאים בסיכון רב יותר. אבל לא הייתי מסתיר בשום אופן. אני זורק כאן גם כפפה ומקווה שאיל יפעלו למען קבלת אפילפטים לעבודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו