מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם בתור סטודנטית אני זכאית למלגה?Elana23/01/2013
מצבי הרפואי לא מאפשר לי לעבוד במשרה מלאה. האם יש איזשהו גוף שדרכו אני יכולה לקבל מלגה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם בתור סטודנטית אני זכאית למלגה? - תגובה
יוסי אונטרמן23/01/2013שלום רב
הביטוח הלאומי דורש 20% נכות רפואית שיקנו לך את הסיכוי לקבל קצבת שיקום שכוללת שכ"ל מלא והטבות רבות נוספות.
שווה בדיקה
בהצלחה
יוסֵי אונטרמן
איל-אגודה ישראלית לאפילפסיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם בתור סטודנטית אני זכאית למלגה? - תגובה
אוהד פוזיילוב26/01/2013כפי שיוסי כתב כאן
אישית ממליץ לך לבדוק את הנושא של הגשת טפסים ובקשה לנכות כללית.
התהליך אומנם נשמע מפחיד אך בד"כ משתלם.
הולכים לביטוח הלאומי לוקחים טפסים ממלאים עם כל תיק הרפואי של המחלה , עם יש עוד דברים בריאותיים לא כולל האפילפסיה תגידי גם עליהם.
נגישים לועדה הרפואית של הביטוח הלאומי.
במידה ומקבלים 21 אחוז אז מקבלים זכאות ללשיקום על חשבון ביטוח לאומי. את יכולה לבקש עם העובדת שיקום שלך שהשיקום יהיה לצורך לימודים. במהלך כל הזמן שאת מוגדרת ונמצאת בשיקום את גם מקבלת עזקה כלכלית.
אם מקבלים מעל X אחוזי נכות אז כבר מקבלים קיצבת נכות.
בד"כ הנכות הינה נכות זמנית שצריך לחדש כל שנה.
סופ"ש מצויין
מוזמנת להפיץ את סרטון ההסברה מה לעשות במקרה של התקף..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה בלימודים
נתן03/02/2013שלום לכם,
לי מגיע עזרה בלימודים מהביטוח הלאומי אבל לכל גורם לימודי
שפניתי במקום מגורי (אילת) נאמר לי שעלי לשלם עבור הלימודים,
מקום המגורים יתן לי קבלות ועם הקבלות המקוריות אני פונה חזרה
לביטוח הלאומי ואז אני מקבל את הכסף חזרה. כמובן וויתרתי על
העזרה מביטוח הלאומי כי אין לי אפשרות לשלם על הלימודים (הופנתי
ללימודים של סוכנות נסיעות באוניברסיטה של אילת). האם התהליך
שכתבתי הוא "אמיתי" ? זאת נקראת "עזרה" ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה בלימודים - תגובה
יוסי אונטרמן03/02/2013רבים נעזרו בביטוח הלאומי והדבר שיפר מאד את איכות חייהם
מציע לך לבדוק באגודה הישראלית להלוואות ללא ריבית
חפש אותם באינטרנט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה מתחמקת
נתן03/02/2013זאת היתה תשובה מתחמקת שניתנה ע"י אדם שלא
קרה את השאלה בכלל אלא לצאת ידי חובה......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפירסום
נתן03/02/2013אני הולך לפרסם בכל צורה אפשרית את תשובתו של
"מנהל" פורום האפילפסיה פה, יוסי אונטרמן ויחסו
המזלזל לפוני האתר שרוצים ממנו תשובות.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)