הריון ואפלפסיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון ואפלפסיה
    לנה
    18/02/2013

היי אני בת 29 מתכננת להכנס להריון , היו לי שני התקפים גראד מאל בהפרש של 3 שנים אחרון לפני שנתיים וחצי תחת טיפול של דפלפט , לאחרונה ניסיתי להחליף ללמוגין אך ללא הצלחה היתה לי תגובה חריפה של פריחה . אני לא יודעת מה לעשות עכשיו איזה תרופות לנסות מה הסיכונים של התרופות אולי להפסיק טיפול ?
    בבקשה זקוקה לעזרה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון ואפלפסיה

הוספת תגובה

• הריון ואפלפסיה - תגובה

יוסי אונטרמן
    08/03/2013

להגיע לנירולוג שמומחה באפילפסיה שיש לו קשר טוב עם רופא נשים וליצור הדברות משותפת.

יש אופציות למציאת התרופה או הפסקת טיפול תרופתי בזמן ההריון אבל.. חשוב מאד להתיעץ ולקבל חוות דעת של מומחים.

בהצלחה
    יוס5י אונטרמן
    מנהל איל-אגודה ישראלית לאפילפסיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי לנה

נני
    28/03/2013

קודם ברצוני להרגיע אותך- אני עברתי הריון עם אפילפסיה, ונולדה לי בת בריאה ומקסימה שהיום בת 4.

אני ממליצה לך להגיע אל פרופ' נויפלד באיכילוב.
    לא רק שהיא פרופסורית לנוירולוגיה, היא אפליפטולוגית (כלומר מומחית לאפילפסיה) המתמחה בנשים והריון עם אפילפסיה.

הרבה הצלחה ובריאות!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו