גלולות למניעת הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולות למניעת הריון
    Elana
    02/03/2013

אני חולת אפילפסיה מילדות, לוקחת נכון להיות 100 מ"ג למיקטל + 1000 מ"ג קפרה ליום. יש לי 2-3 התקפים בחודש, לרוב סביב המחזור (כך אני יודעת שהוא מגיע, כי הוא לא סדיר אצלי). הייתי אצל רופא לחולים מורכבים והוא ייעץ לי להתחיל לקחת גלולות למניעת הריון (עד היום לא לקחתי) כדי לראות אם זה משפיע לטובה. שאלתי את הנוירולוג שלי והוא אמר שאין לו התנגדות (לגלולות). הנוירולוגית הקודמת שלי אמרה שלדעתה עדיף שלא אקח כי השפעה של תרופה אחת תבטל את השנייה .
    לא מצאתי שום דבר באינטרנט שמתייחס לגלולות כאמצעי לאיזון אפילפסיה עמידה לטיפול תרופתי. האם ידוע לך על מקרה כזה?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גלולות למניעת הריון

הוספת תגובה

• גלולות למניעת הריון - תגובה

יוסי אונטרמן
    03/03/2013

שלום רב

למיטב ידיעתי ( ואיני לא רופא) יעילות הגלולות נגד הריון פוחתת וקיים סיכון להריון למרות נטילת הגלולות במקרה של למיקטל
    בדרך כלל יש להגדיל את כמות ההורמונים בגלולות בעת נטילת תרופות אנטי-אפילפטיות

בכל מקרה שווה להתייעץ שוב עם הנירולוג המטפל או מומחה לטטרוגניות ( יחסי גומלין בין תרופות )

בהצלחה
    יוסֵי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו