מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה בבקשהבת 2720/05/2013
שלום אני סובלת מזה כארבע שנים מדברים מאוד מוזרים. קורה לי שאני מתנתקת עשרות פעמים ביום למספר שניות בכל פעם. המבט שלי בוהה אבל זה לא כמו חלום בהקיץ. אני לא שולטת בזה ואני פשוט מרגישה תקועה. הרבה פעמים זה גם בא עם גירוד בראש ..היד מגרדת באותו המקום לרוב, בלי יכולת לשלוט. הרבה פעמים כשהבהייה נגמרת גם הגירוד מפסיק. בנוסף, הרבה פעמים רועדות לי האצבעות בכף היד בלי יכולת לשלוט וגם קורה לי שאני ממצמצת פתאום בלי הפסקה. (אין לי בעיה בעיניים). הייתי אצל פרופ׳ מאיכילוב והיא טענה שזה לא אפילפסיה. מישהו מכיר את התופעות שאני מתארת? אני מנסה להתעלם אבל זה כל כך מפריע :(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה בבקשה - תגובה
יוסי אונטרמן03/06/2013אם לא אפילפסיה בקשי הפניה לרופאים אחרים.... עם סוג מומחיות שונה.
בהצלחה
יוסֵי אונטרמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוקים
שרון28/07/2013לי יש ניתוקים, לפעמים כמה ביום, בהייה, תקיעות, איפה אני, מה אני עושה ולאן אני הולכת, מי אתה הבן אדם שיושב מולי.
הרופא הראשון שפניתי אליו היה נוירופסיכיאטר והוא חשב שזה התקפי חרדה.
בסופו של עניין הסתבר שזה כן אפילפסיה. אבל אולי כדאי לך ללכת לפסיכיאטר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)