מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אפילפסיה פוטוסנסיטיבית ופרכוס מתוך שינהאלה17/06/2013
לפני כשנה וחצי חוויתי התקף אפילפטי -פרכוס כתוצאה מפליקרים בחתונה.
יש לציין כי זו לא הפעם הראשונה שהייתי חשופה לאורות מסוג זה והיתה לי תקופה שהייתי נחשפת אליהם בתדירות גבוהה ומעולם לא חשתי בהפרעה..
אציין בנוסף כי לפני 7 שנים היה לי סוג של פרכוס מתוך שינה בשבוע שבו היה לי חום גבוה.
.לאחר הפרכוס האחרון הגעתי לראש המחלקה הנוירולוגית בתל השומר שאיבחן את הנושא כהתחלה של אפילפסיה קלה
מאתרכם הבנתי כי היא נקראת אפילפסיה פוטוסנסיטיבית .
ברוך השם התמודדתי עם חרדות מחשש לנפילה חוזרת שליוו אותי כמעט שנה וכיום מתעוררות אצלי מס' שאלות:
*האם אני יכולה להסיר שיער בלייזר או בשיטות הדומות המלווות בקרן אור?
*האם האיסור בשהייה באמבטיה חמה /ג'קוזי אסורה גם לחולי אפליפסיה פוטוסנסיטיבית ועלולה לעורר התקף?אם כן אשמח לדעת מה גורם בג'קוזי/אמבטיה לגירוי להתקף.
*האם יש סכנה בהריון/ בלידה? איני נוטלת תרופות.
*האם פעילות מינית עלולה לעורר התקף במהלכה?
*כנ"ל לפעילות ספורטיבית..
*מלבד העובדה שאני צריכה להמנע מחשיפה לאורות מרצדים יש עוד דברים שתוכלו לתדרך אותי שעליי להמנע מהם?
בנוסף מאז הפרכוס האחרון יש לי בעיה לראות את הכבל המסולסל של הטלפון ותעתועים (ציורים/ הדפסים בשחור לבן בצורה צפופה) זה גורם לי לטשטוש ואני מיד מסירה את העיניים.
האם זה קשור לפרכוס?
אני מודה לכם מעומק הלב על תשובתכם
אלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפילפסיה פוטוסנסיטיבית - תגובה
אוהד פוזיילוב20/06/2013שלום אלה.
כמיטב ידיעתי אין מניעה להיות בגקוזי.
האם יש לך נוירולוג שרואה אותה על בסיס קבוע? כדאי שתשאלי אותו על הסרת שיער בלייזר.
לא שמעתי שפעילות מינית/ספורטיבית יכולה לגרום להתקף.
אני לא כל כך מכיר את הסוג הזה של האפילפסיה.
מקווה שעזרתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)