ניתוח לכריתה חלקית של האונה הטמפורל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח לכריתה חלקית של האונה הטמפורל
    שני
    04/07/2013

שלום רב ! לאחרונה הוצע לי טיפול כרוגי לטיפול באפילפסיה קשה ועמידה לתרופות . בבדיקה שעשיתי המוקד הוא באונה הטמפורליתי מה יכולות להיות השלכות של ניתוח כזה , במובן החיובי , אם אני סובלת מבעיות בזכרון , בתיפקוד המוטורי , יש לי בעיה להושיט יד ישרה ויציבה ולקחת חפץ . תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ניתוח במוח

שרון
    28/07/2013

אני סיפרתי לרופאת המשפחה על ההתקפים. היא שלחה אותי לנוירולוג. הנוירולוג שלח אותי לבדיקת EEG והודיע לי שיש לי אפילפסיה. ואז הוא שלח אותי לבדיקת MRI והודיע לי שי לי גידול בראש ושאני כנראה צריכה לעבור ניתוח. נפגשתי עפ פרופ' פריד מאיכילוב מומחה מספר אחד בארץ לניתוחי מוח וסיפר לי בהתלהבות איך הוא הולך לפתוח לי את הראש ולהוציא את הגידול שהוא כנראה המוקד האפילפטי.
    אוקי, אז מה יקרה אחרי הניתוח? אנחנו לא יודעים, נראה.
    אז ניסויים במוח שיעשו על מישהו אחר,
    האם אני בסכנת חיים? לא, אז שימצאו דרך אחרת להעביר את הזמן.
    אחת לשנה אני עושה MRI. זה לא גידול זה ציסטה וכנראה יש עוד מוקד אפילפטי שבאמת אפשר להמציא כל מיני רעיונות איך להוציא גם אותו...
    הרב פירר אמר לי ללכת עם הלב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח כרוגי

בר
    04/08/2013

אני מחפשת בנרות אנשים שעברו את הניתוח הזה כדי לשוחח איתם ,לצערי עד כה לא מצאתי .
    הבנתי שפרופ' פריד הוא מומחה בעל שם עולמי ויש לי אליו תור בחודש ספטמבר.
    בינתיים מה שאני עושה זה בדיקות , PET CT בדיקה עם הזרקת חומר ניגוד שנמשכה בערך 40 דק' והראתה בדיוק את מיקום הנגע .
    וכן בעוד שבועיים בדיקת MEG -באוניברסיטת בר אילן גם כדי לתת תמונה ממוקדת .
    וכן וידאו אי.אי.ג'י חוזר (הבדיקה הראשונה נתנה תשובה מנוגדת לבדיקת ה-PET)

בקיצור תהליך מורכב ומעצבן (ההמתנה וההיתחייבויות הן סיוט ,הבדיקות עצמן ממש שטויות לא כואב בכלל )

אני מציעה לך לעשות את כל הבדיקות היסודיות האלו שיתנו לך אולי תשובה ברורה יותר על מיקום הגידול והסיכויים והסיכונים שכרוכים בכך.

הבעיה עם אפילפסיה שלאורך זמן היא עלולה לפגוע מאד בכישורים הבסיסים (שפה ,מוטוריקה ) ושווה מאד לטפל בה כמו שצריך בהתחה ,כי אף אחד לא יודע איזה סיבוכים היא עלולה לגרום .

קחי אויר !!! תתחילי לעשות בירור מקיף ותקבלי החלטה על בסיס כמה שיותר מידע .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח בראש

שרון
    04/08/2013

אני עשיתי את כל הבדיקות האלה. כל הסאגה הזאת נמשכה שנתיים. אני הייתי צריכה להחליט אם לעבור ניתוח כשאף אחד מהרופאים לא ידע להגיד לי מה יהיו תוצאות הניתוח ומה הם מצפים שיקרה אחרי הניתוח. נגיד אני עברתי התקף לב והרופאים מציעים לי לעבור ניתוח מעקפים. אז מסבירים לי מה הסיכונים ומה הסיכויים ואיך הניתוח ישפר את מצבי הבריאותי. אבל לא זה מה שהיה. נקודת המוצא היתה שאף אחד לא יודע איך הניתוח ישפיע לטובה, לא ברור אם הגידול שהוא בעצם ציסטה הוא באמת המוקד האפילפטי ואם התקפי האפילפסיה יפסקו ואם הוא לא מוקד אפילפטי האם הוא מפריע לי בתפקוד? אז לא הוא לא מפריע. אבל מה שבטוח ללא כל ספק זה שאם משהו משתבש בניתוח אני אצא ממנו משותקת. ולעשות ניתוח כדי לנטרל מוקדי אפילפסיה במוח, צורבים שם כל מיני נקודות. בכל זאת זו מערכת חשמלית וזה עדיין בגדר ניסוי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח

רוני
    04/08/2013

בתור אחד שהיה בין הראשונים שעבר את הניתוח שאליו את מיועדת, הייתי ממליץ לבדוק את כל ההשלכות, ותופעות הלוואי שיכול להיות ויגיעו אחר הניתוח.
    הדרך הנכונה לטעמי תהיה לשים על מאזניים את שתי האפשרויות של, לפני ואחרי הניתוח, ולראות את המצב כיום, לפני, עם כל המגבלות והבעיות, אל מול אחרי, ומה צפוי להיות המצב שם.
    מבחינתי, ההתקפים פסקו, לא לחלוטין, ועדיין יש את האאורות, אבל שילמתי על זה באובדן זיכרון, ובעיות ריכוז, וקורה שאני מנסה להאמין, כי הניתוח היה במקום.
    כדאי לשאול כמה שיותר שאלות, לעשות כמה שיותר אבחונים ולקבל צפי על מה שאמור להגיע, ואז זה יקל על קבלת ההחלטה
    בכל מקרה בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עשיתי ניתוח בתחילת יולי אצל פריד...

יעלוש..
    09/09/2013

כל מקרה הוא שונה..אתם מוזמנים לכתוב לי את המייל/טלפון שלכם ואצור איתכם קשר לפרטים כי לפני הניתוח דיברתי טלפונית עם מספר אנשים שעשו וזה ממש עודד וחשוב!! לא לעשות ניתוח בלי שדיברתם עם אף אחד שעשה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזה עוד איבחונים עשית חוץ מpet meg

שני
    22/09/2013

וידאו אי אי ג׳י
    אשמח לשמוע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו