בקשה לראות ולצלם ר.נהיגה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקשה לראות ולצלם ר.נהיגה
    ללא שם
    07/07/2013

שלום,
    הייתי היום בלשכת התעסוקה, על מנת להרשם ולחתום אבטלה ... (לצערי...)

מצבי הרפואי החמיר וחזרו ההתקפים המרובים... ולכן נאלצתי להתפטר ממקום עבודתי...

בזמן היותי בלשכה דרש הפקיד לראות את רשיון הנהיגה שלי-??? האם מישהו יודע למה??? האם זו זכותו לבקש זאת??? או שאולי אין לכך קשר לאפילפסיה??? בזמן החמרת המצב אינני מעזה לנהוג כלל!!! אך אינני רוצה לאבד את רישיון הנהיגה שלי.... האם יש למישהו הצעה כלשהי???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בקשה לראות ולצלם ר.נהיגה

הוספת תגובה

• רשיון

דני
    08/07/2013

עם אפילפסיה אסור לנהוג! קחי בחשבון שהביטוח לא יכסה ולפי החוק אם אדם נמצא במצב שאסור לו לנהוג, חייב להודיע לרשות הרישוי (אפילו אם זקוק למשקפים). ראיתי כבר רשיונות של סוכרתיים, שרשום להם שעליהם להחזיק סוכריות ברכב. ח"ו תקרה תאונה, כאמור תהיה לך בעייה. אני בכל אופן מיהרתי להחזיר את הרשיון. בעניין עבודה, תמצאי מקום שתוכלי לעבוד, או שתפני לביטוח הלאומי לקצבת נכות. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשה לראות ולצלם ר.נהיגה - תגובה

אוהד פוזיילוב
    09/07/2013

ממליץ לך לשלוח מסמכים למשרד הרישוי ולדווח על המצב. כאשר לא הייתי מאוזן. דיווחתי.
    לא נהגתי במשך שנה שלמה. אומנם לא קיבלתי בקשה להחזיר את הרשיון נהיגה אך גם כך לא נהגתי ברכב באותה התקופה. רק לאחר שנה , שלחתי למשרד הרישוי (או שזה מהכון הרפואי בחיפה) את התיק הרפואי מהנוירולוג שמראה שאני מאוזן ושאני יכול לחזור לנהוג. קיבלתי על כך אישור בכתב והתחלתי לנהוג שוב .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו