ניתוח במוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח במוח
    סיון
    30/09/2013

שלום לכולם אני בת 31 סובלת מאפילפסיה' מגיל 16
    (יש לי את האפילפסיה' ה"קטנה" - הניתוקים)
    אני שותה בערך 17 כדורים ביום (שדופקים לי את הזיכרון וגורמים לי לעיי'פות נוראית) ועדיי'ן סובלת מהתקפים, ניסיתי את כל סוגי הכדורים
    בבדיקה של ה MRI ראו שיש לי צלקת במוח והרופא אמר לי שכדאי לי לעשות ניתוח להוצאת הצלקת, זה יכול לעזור אבל לא ב 100 %
    זה מפחיד אותי הניתוח הזה, מפחיד אותי שיגעו לי בראש, לא יודעת למה זה יכול לגרום....

מה עושים? מישהו ניסה את הניתוח? למישהו יש את האפילפסיה' החלקית? (הניתוקים )

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח במוח

הוספת תגובה

• בקשר לניתוח שעשיתי..

יעלוש
    03/10/2013

אני ממש כמוך! עשיתי ניתוח לפני 3 חודשים ובסך הכל מרוצה כמובן שיש השלכות..את מוזמנת להשאיר מספר פלאפון/ מייל ואצור איתך קשר..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הייתי שמחה לשמוע מה משמעות אפילפסיה

אמא
    25/10/2013

אפילפסיה קטנה
    מי הנוירולוג שאיבחן/הגדיר זאת ככה
    האם הניתוקים האלה הם לא התקפים ,אני יודעת שלא כל התקף ניראה כפירכוס ועדיין הוא מוגדר כהתקף לכל דבר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום אמא

נני
    06/12/2013

את צודקת. יש מעל 40 סוגי התקפים והתקפי ניתוקים הם התקפים לכל דבר.
    הם נקראים גם התקפי פטיט-מאל.
    הם נחשבים התקפים קלים, מאחר ולא כוללים פרכוסים והם לרוב אורכים מספר שניות-חצי דקה, אבל הכל יחסי ויש כל מיני סוגים של ניתוקים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו