דפלפט כרונו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דפלפט כרונו
    צ
    09/10/2013

בס"ד

יש לי שאלה דחופה!! ואני חייבת תשובה מפורטת..
    אני צריכה לדעת אם לוקחים דפלפט כרונו גם לדברים אחרים חוץ מאפילפסיה??
    לדוגמא חוסר שינה שמביא לנפילות וכו'..
    ואיך זה פוגע בתפקוד היום יומי??

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דפלפט כרונו

הוספת תגובה

• דפלפט כרונו - תגובה

מיכל רוקר
    09/10/2013

תחילה חשוב לציין שכל תרופה משפיעה בצורה שונה על כל אדם וכך גם בכל הנוגע לתופעות לוואי.
    תופעות הלוואי הנפוצות- הפרעות במחזור החודשי ותשעורת יתר, רעד בידיים, השמנה. נמצאו גם מצבים של דלקת בלבלב ואי נוחות בבטן.
    אני תמיד ממליצה לשאול את הרופא המטפל בנוגע לתופעות האפשריות וכן לקרוא על התרופה בעלון למשתמש.
    חשוב לערוך מדי חצי שנה בדיקות דם מקיפות, כדי לבחון את רמת התרופה בדם ואת השפעתה על הכימיה בגוף.

מעבר לכך חשוב לדעת האם את עדיין בתקופת הסתגלות לתרופה או שמא את לוקחת אותה מזה זמן רב (מעל 3 חודשים)? שכן יש תופעות לוואי שמאפיינות את תקופת ההסתגלות לתרופה (שוב, הכל אינדיווידואלי).

באשר לשימושים נוספים של ההחומצה הולפרואית (החומר הפעיל בדפלפט)- אפילפסיה, הפרעה דו קוטבית, דיכאון, מגרנות וסכיזופרניה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דפלפט כרונו

צ
    09/10/2013

בס"ד

תודה על התשובה המהירה!!
    אז בואי נשאל שאלה אחרת..
    יש דבר כזה שחוסר שינה ממושך (בלי שינה כמעט בכלל)
    יכול להביא לנפילות פתאומיות??

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דפלפט כרונו - תגובה

מיכל רוקר
    09/10/2013

אני שוב מציינת שאינני רופאה, אך ידוע שאחד הטריגרים הכי עוצמתיים להתקפים הוא חוסר שינה.
    ממליצה לך לחפש בגוגל מאמרים בנושא - "גירויים להתקף".

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהחלט כן

דנה אהרון
    22/10/2013

עייפות וחוסר שינה הם טריגר נפוץ מאד להתקפים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו