מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אפילפסיהשמואלקס24/10/2013
שלום חברים, אני מחפש אנשים הדומים לי במחלת האפילפסיה ואיך הם מתמודדים אם הבעיה מבחינה רפואית כידוע ישנם סוגים שונים של אפילפסיה(חום גבוה,חבלה ,וירוס, סכרת, ויטמינים/הורמונים ועוד). אז כאמור אני בן 33 וקיבלתי את ההתקף הראשון בגיל 18, התקף מלא בעמידה ולא בשינה MRI תקין וEEG לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפילפסיה - תגובה
מיכל רוקר27/10/2013היי,
האם תוכל להיות מעט יותר ספציפי?
האם אתה מחפש אנשים שהתבטאות האפילפסיה שלהם זהה לתיאור שציינת או שמא חולי אפילפסיה בכלליות?
אני יכולה לספר לך שאני סובלת מאפילפסיה מגיל 13 ותודה לאל ב-7 שנים האחרונות מאוזנת.
אשמח לעמוד לרשותך בכל שאלה נוספת.
יום נעים ושבוע מקסים,
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתמודדות עם אפילפסיה
אדווה09/11/2013היי שמואל אני בת 25 וחולה באפילפסיה מגיל 13.אצלי האפילפסיה היא תורשתית כי גם אבא שלי סובל ממנה.לאחרונה אני לא ממש מאוזנת.בשנה האחרונה סבלתי מ-15 התקפים והנוירולוג אפשז אותי בבית חולים להשגחה.עברתי בדיקת EEG שיצאה לא טובה ו- MRI שיצאה תקינה.לקחתי במשך שנים טגרטול CR אבל כנראה שכבר במשך השנים הוא הפסיק להשפיע אז הנוירולוג הוסיף לי למיקטל פעמיים ביום.אני הולכת לביקורת אצל נוירולוג כל שלושה חודשים.וכרגע מנסה לחפש עבודה אבל בגלל שאני לא מאוזנת מבחינת ההתקפים מאוד קשה לי למצוא משהו שיתאים לי.תרגיש טוב ואם יהיו לך עוד שאלות אשמח לענות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפילפסיה - תגובה
אוהד פוזיילוב17/11/2013שלום שמואל
מצטרף למיכל .
איזה סוג של אנשים עם אפילפסיה אתה מחפש?
אני קיבלתי את האפילפסיה רק בגיל 26 מאוזן כבר 8 שנים.
אשמח לענות לך על כל שאלה.
שבוע טוב
אוהד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)