מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אפשר להתקבל לעבודה עם אפילפסיה?...27/10/2013
בס"ד
היי,אני בת 17 וגילו אצלי את האפילפסיה לפני חצי שנה,אפילפסיה שהתפרצה אחרי טיסה לפני שנתיים, לפני חודש טסתי עוד פעם לחו"ל לחגים ובנחיתה בהלוך היה לי התקף, בחזור הגענו בלילה לארץ ובבוקר שוב התקף, אצלי יש התקפים רק אם אני לא לוקחת כדור וכן לקחתי,
מה זה אומר?איך אני אמורה להתנהג בטיסות כדי שזה לא יקרה?(הפעם אחרי שחזרתי לארץ הוסיפו לי עוד כדור).עוד משהו שמטריד אותי, יש הגבלות לחולי אפילפסיה בתעסוקה?גם אם זו אפילפסיה קלה יחסית?כמו שלי?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר להתקבל לעבודה עם אפילפסיה? - תגובה
מיכל רוקר28/10/2013בנוגע להתקפים וטיסות אני ממליצה לך לפנות אל הרופא המטפל להתייעצות.
באשר להגבלה בתעסוקה זה מאוד תלוי בתחום העיסוק אליו את מכוונת, שכן ישנם תחומי עיסוק שאפילפסיה יכולה להוות מגבלה או סיכון וישנם שפע עצום של עבודות בהן אפילפסיה לא אמורה להוות גורם מגביל.
על איזה סוג עבודה חשבת?
יום נעים,
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני רוצה לעסוק במשהו מתחום החינוך
...28/10/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני רוצה לעסוק במשהו מתחום החינוך - תגובה
מיכל רוקר28/10/2013האם את יודעת במה בתחום החינוך? האם את יודעת מה התחום מצריך ממך? האם זה רלוונטי לעכשיו או לעוד מספר שנים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני רוצה להיות מורה
...29/10/2013מורה רגילה בבית ספר יסודי או להיות גננת,אנחנו דתיים ואצלנו המסלול הוא שלומדים שנתיים, בשנה השלישית והרביעית לומדים ותוך כדי גם עובדים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני רוצה להיות מורה - תגובה
מיכל רוקר29/10/2013נשמע מעולה! ושאת יודעת גם את המסלול אליו את מכוונת.
כעת נשמע לי שישנם שני מסלולים שחשוב להתמקד בהם לשם הצלחה בכיוון אליו את מייעדת את עצמך- הקפדה על איזון האפילפסיה והתמדה בלימודים.
מאחלת לך המון הצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה רבה!!ממש עזרת לי!
...29/10/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה רבה!!ממש עזרת לי! - תגובה
מיכל רוקר29/10/2013בשמחה רבה! מאושרת לשמוע שעזרתי :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)