מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קצבת נכות ותופעות לוואי מלמודקסאבישי09/11/2013
שלום,
רקע עליי:
אני מאובחן כחולה אפילפסיה מזה כשש שנים,מגיל 17.
לפני האבחנה סבלתי כ-3 שנים מהתקפים (ניתוק) מבלי שידעו מה הסיבה.
מאותה האבחנה התחלתי ליטול דלפלט.
במשך 5 שנים רצופות לא חוויתי שום התקף פרט לאחר לפני כשנה,גוייסתי לצה"ל והוצאתי רישיון נהיגה.
לפני כחצי שנה חזרתי מטיול של 6 חודשים בחו"ל,כאשר בכל הטיול לא חוויתי שום התקף או סממן לכך.
כשבוע לאחר החזרה התחלתי לקבל התקפים בתדירות גבוהה כאשר במשך חודשיים היו לי כשישה התקפים.
לאחר התייעצות עם פרופסור המתמחה באפילפסיה,הומלץ לי לעבור ללמודקס,ואכן מזה כ-3 חודשים,אני ללא התקפים ומאוזן.
1.החלטתי לנסות לקבל קצבת נכות מביטוח לאומי,ועל כן,רציתי לדעת,מה הסיכוי שלי לקבל את הקצבה ובנוסף מה יקרה לרישיון הנהיגה כתוצאה מכך?
2.לאחר הזימון לפרופסור המתמחה באפילפסיה,הוא קבע כי ההתקפים שלי ממוקדים ולא כלליים (תסלחו לי אם אני מתבלבל בין הסוגים) ולכן עליי להפסיק ליטול דפלפט ולעבור ללמודקס.
מאז באמת אני חש יותר טוב ומאוזן,אך החלו להופיע תופעות לוואי כמו טשטוש בראייה,תזוזות עיניים מהירות לצדדים ללא שליטה ולעתים גם קשיי שינה.
כל אלה רשומים בעלון כתופעות לוואי שכיחות.
לאחר פנייה לפרופסור הוא טען כי יכול להיות שקשיי השינה נובעים מהגמילה של הדפלפט.
ברצוני לדעת אם לעוד חולים יש את תופעות הלוואי מהכדור ומה הם עושים כתוצאה מכך.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנוסף שכחתי לציין
אבישי09/11/2013כי כל הבדיקות שעשיתי (MRI EEG CT ) בכל השנים הללו,לא נמצאו שום בעיות או סימנים למחלה והכל נראה תקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)